Mesut Hoşcan: ''Tarık'ı satmak zorunda değiliz''

Melih Akan

Berlin Panteri
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal konusunda konuştu… Başkan Hoşcan, Galatasaray Kulübüyle görüş- me içinde olduklarını belirterek “Bizim illaki futbolcuyu satacağız diye bir durumumuz yok. Futbolcumuzun değeri belli, istiyorlarsa o ücreti verip alırlar. Transfer gerçekleşecekse bile Eskişehirspor’- un menfaatleri doğrultusunda gerçekleşir” dedi…

YEKTA VE EMRE

Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal’ı satmak için bir çaba harcamadıklarını belirterek” Oyuncumuzun bedeli belli, taliplisi varsa o bedeli ödemek zorunda, daha öncede söyledim değerini bulursa oyuncumuzu veririz” dedi. Eskişehirspor, Tarık’ın yanında Yekta ve Emre ikilisinden birisini istiyor… G.Saray yönetimi bu iki isme sıcak bakmıyor…

2Eylül SPOR

Forumda her gün bir Tarık haberi görmezsem, gece uykularım kaçıyor. Midem bulandı artık ya.

Daha dun paramiz yok diyorlardi, 2 gun icinde para mi buldular?

Yönetimde biraz gurur olsa bir daha görüşmez bunlarla.

Yahu Eskişehir batak içerisinde paraya muhtaçlar.

FFP tepelerinde ayak yapıyor apaçık ortada şunlara para yedirirse yönetim yazıklar olsun.

Hayır bu tavır nasıl bir tavır onuda anlamıyorum.

Fenerbahçe isteseydi ; fenerbahçe güzide bir Kulübümüz para pul meseleleri halolur derdi karaktersiz başkanları

1. Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 6 Min.

Hleb: "Türk futbolcuların eğitim eksiği var. Burada futbol standartları düşük. Bunun üstüne bir de yabancı sınırı gelince kalite düşüyor."

2. Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 4 Min.

Alexander Hleb: "Yabancı sınırı kalkmadıkça Türkiye'nin Avrupa'da başarılı olması zor. Türkiye'nin en güzel şeyi ise taraftarları."

3. Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 1 Min.

Hleb:"Bazı futbolcuların kafaları hep yere bakıyor. Bu çok büyük bir eksik. Çok yetenekli oyuncular da var ama iyi eğitilmiyorlar."

hleb bile kisa sürede türkiyeyi cözmüs bu anlattiklari tarik neden 5milyon € istenildigini iyi anlatiyor zanedersem

Ama fener e yalakalık yapmak zorundasın, yoksa nasıl yaşayacaksın, kulübün batar mazallah, eminim Eskişehir taraftarı da böyle birini pek sevmiyordur.

Bu adamlara iyi para verneyelim istiyorum o kadar futbolcuya karsı antipatim yok ama geldiği kulübe karşı var

Almayın şu adamı ya.

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece gün yüzü yok bize

almayip da napcaksin. devirebiliyormusun tüpcüyü? hayir. yabanci sinirini degistirecek lobin var mi ? yok. ozaman seve seve ödeyeceksin 6 milyonu Tarika. Ki Tarik almanyada yetismis potanseyelli bir oyuncu.

Adam bize inat istediği fiyatı çekiyor, sonucta kendi malı.

Eskisehir gibi bir kulübün canını yakabildigin kadar yakacaksın. Nasıl mı ? Bunların kaliteli topcularını sözlesme bitimine 1 sene kala ayartacan ve imza attıracan.

Birde elimizdeki hicbir oyuncu Eskisehir'e verilmemeli ve Anadolu'da baska bir takıma verdigimiz oyuncuya Türkiye'de asla Eskisehir'de oynayamaz diye madde eklenmeli.

Bunları yapıp Kudurtacaksın Köpekleri abicim,

Bizde almak zorunda değiliz.

Böyle haberleri U takımlarındaki oynayan gençlere ders diye okutacaksın.

Daha çok çalışıp bizi bu şereflere muhtaç bırakmazlar.

BlueTapa

Geri
Üst Alt