Mesut Hoşcan: ''Tarık'ı satmak zorunda değiliz''

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E[/media]

Madem bu kadar bayılıyorduk, geçen sezon ortasında neden sözleşme imzalamadık bu adamla Eskişehir ile sözleşme uzatmadan önce? Hem bu şikecileri kudurtmuş olurduk, hem de bonservissiz yerli bir futbolcu alırdık ileride iyi olma ihtimali olan.. Anlam veremiyorum bazen yönetimin hareketlerine..

Turşusunu kur ozaman baboli :ka21:

yav satmasınlar en fazla ederi 2 milyon euro olan adama 5 verilmez, ocak ayında kullandık o krediyi bolca, boşa para savrulmasın artık

Allah aşkına satma. Tarık'a 2,5 - 3 Milyondan fazlası verilmemeli. Kabul etmezlerse satmasınlar.

Ünal aysal bu çöpü alıp bunlara para yedirirse bu saatten sonra bir daha affetmem kimsenin beğenmediği sabrri bundan fersah fersah oyuncu

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan duyanda J.Rodriguez'i alıyoruz zannedecek

al Tarığını...............

Bi tarık birde hayroviç ismini duymaktan bıktım. Yeter be sıktınız artık

ilginç olanı ise Galatasaray yöneticilerinin hakkında hiç birsey konuşmamalarına rağmen Eskişehir yöneticilerinin kendi kendilerine gelin güvey olmaları.

İyi bir paraya bir yere kakalamaya çalıştıkları apaçık ortada, ayrıca Galatasaray bu transferden vazgeçtiğini açıklamadı mi?

Yeter valla yeter, iyice soğuttunuz adamı yeter..

Madem bu kadar bayılıyorduk, geçen sezon ortasında neden sözleşme imzalamadık bu adamla Eskişehir ile sözleşme uzatmadan önce? Hem bu şikecileri kudurtmuş olurduk, hem de bonservissiz yerli bir futbolcu alırdık ileride iyi olma ihtimali olan.. Anlam veremiyorum bazen yönetimin hareketlerine..

yönetim işi biliyor :D eray barçaya karşı 4/5 net kurtarış yaptı ve turu geçmemizi sağladı o yüzden %900 zam aldı sanırım :D aklıma geldikçe çınlatıyorum kulaklarını... :31::31::31:

Geri
Üst Alt