Mete Düren: "Bruma'nın kiralanması etik değil"

şike etik ama dimi, allah bunların tez zamanda belalarını versinde türk futbolu kurtulsun inşallah

Yeter artik vallaha yeter artik. Sinir küpü oldum bu serefsizlerin yüzünden. Defolun gidin adi pislikler sizi!!

unal aysal bey acaba su serefsize karsi aciklama veya dava acmak icin neyi bekliyor. bu yonetimden bi bok olmaz.

Nefret ediyorum şu adamdan sen adamın sözleşmesini dondurtma kendin Fink ve Delgado'yu kafana göre dondur ama GS olunca yok etik değil yok talimatta yok gibi bahaneler uydur.Hadi Ordan..

Yönetim uyusun, taraftar uyusun, ua uyusun kafamıza vuruyorlar resmen

Bunların gittiği gün kim bilir nasıl bir bayram havası olur forumuzda? :)

BU ÜLKENİN KANUNLARI SADECE GALATASARAY'A MI İŞLİYOR ?

Etiği sizden mi öğrenicez lan itoğulları..Şikeye göz yuman siyasi yalakalar.

Önümüzü kesmeye yemin etmiş bu o.... çocukları.İnşallah tez zamanda defolup gider bu şeref yoksunu,şike yandaşı,Fenerin köpeği,basiretsiz TFF.

inanılır gibi değil yaa nerdeyse telles ve hajroviçe lisans çıkartamazsınız fenerbahçemiz rahatsız olur diycek!!!

Ahh Adnan Öztürk yönetimde deilki,kendi kulübünü batirip sikeyi temizlemek icin tff e gecen tayfadan ögrenecek deiliz ne etik ne deil diye Adam gibi aciklama yapacak.

Allah belanizi versin.

Yeter artik vallaha yeter artik. Sinir küpü oldum bu serefsizlerin yüzünden. Defolun gidin adi pislikler sizi!!

Fikret Orman bunları çok fena korkuttu.Kasımpaşa maçından sonra nedense TFF iyice BJK hastası oldu.Aksi halde görevlerinden olacaklardı.Umarım yönetim şunları artık görmezden gelmez.

etik değil ama iki kulüp ve futbolcu anlaştıktan sonra biz karışmayız diyor. kısacası kiralanmasını engelleyen bir şey yok.

unal aysal bey acaba su serefsize karsi aciklama veya dava acmak icin neyi bekliyor. bu yonetimden bi bok olmaz.

ne konuda açacak davayı. şikeyi aklamak için yasa çıkarılan bir ülkede dava açsan ne olacak. muhattap olmamakla en doğrusunu yapıyor yönetim. açıklamayı hocasına küfür edip yönetime atar yapmaya kalkan sözde taraftar oluşumu yapsın

senin ebevyinleriyin yaptiklari da etik degil senin gibi insan dogurmus ..

Bruma ve Yiğit Gökoğlan Gaziantepspor'da İddiası! | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bruma'nın başka bir kulübe kiralanması konusunda TFF'ye yöneltilen sorular üzerine açıklama yapma gereği duyulduğunu kaydetti.

"Galatasaray Kulübü'nün bu futbolcunun başka bir kulübe kiralanmasıyla ilgili federasyonumuza herhangi bir başvurusu yoktur" diyen Düren, "Böyle bir başvuru durumunda, bu hususun etik olmadığı kanaatini taşımakla birlikte, iki kulüp ve oyuncunun anlaşması durumunda TFF'nin müdahil olmasını gerektiren bir husus bulunmamaktadır" diye konuştu.

Mete Düren : Sakat oyuncuların kiralık gönderilmesine karşıyız.Bruma'nın Gaziantep'te forma giymesi söz konusu olamaz.Çünkü biz fenerbahçe çocuğuyuz.

ben demiştim demeyi sevmem ama.. :cool-96:

Geri
Üst Alt