Mete Düren: "Bruma'nın kiralanması etik değil"

Bu beyni yarıklarla dolu insan tanecikleri ilk önce etiğin anlamını öğrensinler.Ondan sonra etik lafları etseler bence daha doğru olur.

tüpçünün federasyon başkanlığı yapması ne kadar etikse bu da o kadar etik

Mete Düren TFF Basın Sözcüsü mü yoksa Galatasaray"ın icraatlerine karışmak/sorgulamak için özel olarak getirilmiş bir uşak mı?

Mete geceligin kac para lan .. sabaha kadar Amsterdamin zencilerinin yataginda birsey denettirecem o_O

sike takimin baskani tff baskan olsun ceza vermesin bu cok etik

Neden sadece Galatasaray hakkında konuşuyorsun? Biri dürüp kaldırsa da seni rahat etsek.

şeref yoksunlari etikten bahsediyor. Ben bunlari degil, bunlari oraya getiren iradeyi sorumlu görüyorum. O irade orada oldukça bunlar gider ayni zihniyette başkalari gelir.

Siteden tek cümlelik bir açıklama yapıp bırakacaksın;

"At kafası Mete"

Kamuoyuna arz ederiz.

Ttarenada bizim taraftar sıkıştırıp elledi mi seni naptı anlamadım ki.

şike etik, kiralama değil.

öyle başa böyle tarak

ahahahaha şakamı lan bu ? zaytung haberi diye girdim ? :D :D :D :D arkadaş bu kadar nefretle taraflı bir yönetim şekli yoktur yönetim uA uyuma artık yeter

Fenerbahce bize ne derse onu yapariz diyor, aksi taktirde ok.

TFF'yi yaylım ateşine tuttu!

Galatasaraylı yönetici Sedat Doğan, Twitter hesabından Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelik sert açıklamalar yaptı

"Galatasaray Başkanı, TFF başkanıyla görüştü diye çok sevinen arkadaşlar olmuş. 'Acaba Galatasaray konum mu değiştiriyor' diye. Galatasaray başkanı sorunları ve şikayetleri TFF Başkanının suratına ERKEKÇE söylemiş. Bu Galatasaray tarzıdır. Biz Federasyon basmayız. Galatasaray bu federasyonun bir çok uygulamasını haksız, hukuksuz ve sporu ilerletmeyen ama geri götüren uygulamalar olarak görmektedir.

Birikmiş bir çok konu ile ilgili hem görüşerek hem de gerektiğinde hukuki yollardan Galatasarayın haklarını aramak Başkanın görevidir. Ekonomik ve sosyal gelişmişlik seviyemize yakışır bir yönetim sergileyecek yeni bir Federasyona ihtiyacımız olduğu gerçeği değişmemiştir."

11%288%29.jpg

'' Kötü komşu insanı mal sahibi yapar '' atasözüne nazîre yaparcasına Gaziantepspor ve diğer Anadolu Kulüpleri ile iyi ilişkilerimizin daha da iyiye gitmesi dileğiyle..

[attachment=7078:1390588063757.jpg]

Ekli dosyalar

• 1390588063757.webp
    1390588063757.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 119
Geri
Üst Alt