Mete Düren: "Bruma'nın kiralanması etik değil"

Şu Mete'yi bi dürmek lazım.

Vallahi Bruma ile kulüp arasında kalmış bu. 3ncüye ne düşeceğini Sayın Düren iyi bilir.

1 dönem önce Beşiktaş yönetim kurulunda görev alıp daha sonra Federasyonda görev almak ne kadar etik ey Mete Düren.Aynı şey Lütfü Arıboğan içinde geçerli tabi.Birini eleştiriyorsan önce kendi durumuna ve yaptığın işlere bakacaksın.Futbolu deyim yerindeyse itin bi yerine soktunuz şimdi gelip saçma sapan şekilde ahkam kesiyosunuz.yazık valla.

Etik olmayı senden öğrenecek değiliz karaktersiz, haysiyetsiz, şikeci herif !!!!!!!

Sen kimsin lan düren misin nesin bir gün seni bir dürerler o zaman görürsün kiralanmayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben bu adamın anasını, avradını, soyunu, sopunu, gelmişini, geçmişini, yedi ceddini tanıyorum..

Evet evet kesin tanıyorum..

mete düren galatasaray kulübüne akıl verecek son kişilerden biridir.dikkate almaya bile değmez.

Az kaldi metecim defteriniz durulecek cok da etik olacak

Kendisi başında olduğu başkanıyla beraber evrakta sahtecilik yapıyolar sonra geliyor bu arada yorum yapıyor nerede yaşıyoruz biz ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendin yaparken mübah biz yapınca günah mı oldu ORMAN ÇOCUĞU mete.

Kaldı ki biz zamanında sizin 2 futbolcunuza yaptığınız işlemin aynısını yapacaktık ama her zaman ki şerefsizliğinizle taş koyma yoluna girdiğiniz için biz de mecbur bu yolu izledik.

Antu da ki mallar da transfer şikesi diyor ALLAHIN laleleri :D

La Mete şimdi beni iyi dinle. Seni evinden aldırım. belgrat ormanına götürürüm. arabanın bagajından çıkardığım tokaçla kafanı ezmeye başlarım. sen bağırınca döşemeci numan abiden aldığım zımba makinasıyla dudaklarını zımbalarım. sonra boynundan kasıklarına kadar raptiyelerim. sonra yedi altmış beş tabancamla göz bebeklerine sıkarım, ikisine birden. ondan sonra da babadan kalma yadigar rambo bıçağıylan göğsünü delerim, yüreğini avcuma alırım, kanını emerim, ondan sonra çimlerin altına gömerim. anladın mı beni?

Sizin boşlukları dolduruyoruz, fena mı?

Sözleşme dondurmak etik değil.

Oyuncuyu başka kulübe kiralayıp kontenjan açmak etik değil.

UEFA ve yerel mahkemeler tarafından cezalandırılan şahıs ve kulüplere yaptırım uygulamamak etik.

Çok mantıklı :ka21:

kjAxszC.jpg

Geri
Üst Alt