Mete Düren Çelişkisi

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Mete Düren ne demişti;

Buyrun;

Bruma'ya sözleşme şoku! - Milliyet Haber

Delgado ile sözleşme dondurmadık diyen Mete Düren'in çelişki yaşadığını resmi kanıtlar ile aşağıda görüyoruz;

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Ayrıca diğer 2 örnek ise Fink ve Tabata. Onların da sözleşmeleri askıya alınmıştır.

Sonuç olarak;

Galatasaray Spor Kulübü yönetimin, TFF ve yönetimi hakkında Savcılığa ''görevi kötüye kullanmak'' suçu sebebiyle başvurması gerekmektedir.

Adamın kendisi çelişki zaten. Yalancı, palavracının teki.

Hele şurası daha ilginç;

Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Barbosa Tabata ile aramızdaki mevcut TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle , geçici olarak askıya alınmıştır.

Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in transferi konusunda Hannover Kulübü ile yapılan görüşmelerde mutabakat sağlanamamış olup; futbolcu ile aramızdaki 01.09.2010 başlangıç, 31.05.2012 bitiş tarihli TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile, futbolcunun sözleşmeden doğan hakları saklı kalmak kaydıyla, askıya alınmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda aklı selim, objektif insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Ayrıca bu yancıdan da sahibi kadar nefret ediyorum.

Bunlar suç işliyorlar ama arkalarina siyasetin gücünü alarak işliyorlar. Yaptigimiz bütün yasal hamleler sonuçsuz kaliyor şimdilik. Roberto Carlos a olmayacak bir şekilde lisans veriyorlar. Ama Boliç, Baliç gibi örnekler varken Hajroviç'e yerli lisansi vermiyorlar. Bu pislik torbalarinin kim tarafindan ne için getirildigini biliyoruz. Bunlarin misyonu bizim önümüzü kesmek.

@Emre Saykal Konu başlığı "Mete Düren ve Yalanları" olsa daha güzel olurmuş

bunlar insanları salak mı zannediyorlar merak ediyorum. bilişim çağındayız başbakan ve milletvekillerinin bile onlarca aynı konu üzerinde değişik konuları çıkıyorken bunlar herhalde kendilerine kıyak geçileceğini falan düşünüyorlar. göz göre göre yalan söylüyor. he eğer dediği gibi yaptılarsa delgado ya o zaman kap a yalan bildirimde bulunmuş oluyorlar. her türlü suç işliyorlar

forumda küfür serbest olsa çok kötü şeyler olur başta ben küfür romanı yazarım

Ortada oynanan bir oyun var ve yönetimimiz kendi görevlerini sadece "oyuncu transfer etmek" olarak görüyor . Çok kurumsalız ya hıamını .

ben gsli bi gazeteci olsam bu adamın katıldığı veya röportaj verdiği bi zaman giderim ve bu soruyu sorarım.

bakalım ne cevap vericek

Adam bide Prof. Dr olacak. Seni profesör yapanın aklına tüküreyim!

Hersey acik ve net. TFF tam bir Galatasaray dusmani ve yonetimin bunlara karsi tavri artik daha sert olmali

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

imam ne ki cemaati ne olsun.

az kaldı ama ya feneri yalamalarıda bitecek yine bizim kucağımıza düşecekler.

çoğunuz bana küfredecek ama bence yanlış biryerden tutmaya çalışıyorsunuz...

beşiktaşlı oyuncuların sözleşmelerinin askıya alınması kulüp tarafından yapılmış... tff değil... oyuncuyla anlaşılmış senin sözleşmeni 6 aylığına askıya alıyorum 6 ay sonra yeniden yürürlülüğe sokucam diye... ayrıca bunun için tff ye ihtiyaç yok ki... ortada dolaşan dedikodular üzerinden yorumlar yapıyoruz...

bruma'yla anlaşırsın... sözleşmesini bir protokol ile askıya alırsın... tff'den lisansını çekersin... 6 ay sonra sözleşmesini yeniden devreye sokup tff'den lisansını çıkartırsın... zor bir iş değil ki...

Geri
Üst Alt