Mete Düren Çelişkisi

çoğunuz bana küfredecek ama bence yanlış biryerden tutmaya çalışıyorsunuz...

beşiktaşlı oyuncuların sözleşmelerinin askıya alınması kulüp tarafından yapılmış... tff değil... oyuncuyla anlaşılmış senin sözleşmeni 6 aylığına askıya alıyorum 6 ay sonra yeniden yürürlülüğe sokucam diye... ayrıca bunun için tff ye ihtiyaç yok ki... ortada dolaşan dedikodular üzerinden yorumlar yapıyoruz...

bruma'yla anlaşırsın... sözleşmesini bir protokol ile askıya alırsın... tff'den lisansını çekersin... 6 ay sonra sözleşmesini yeniden devreye sokup tff'den lisansını çıkartırsın... zor bir iş değil ki...

Ama Mete suçlu yine derim ben. Çıkıp; " Orası TFF nin vereceği bir karar değil; Oyuncu ile Futbolcu arasında halledilmeli" dese bu tartışmalar çıkmazdı.

Ama " Bu konu TFF ye gelirse cevabımız hayır" diye çıkınca haber haliyle herkes saydırdı.

Ama Mete suçlu yine derim ben. Çıkıp; " Orası TFF nin vereceği bir karar değil; Oyuncu ile Futbolcu arasında halledilmeli" dese bu tartışmalar çıkmazdı.

Ama " Bu konu TFF ye gelirse cevabımız hayır" diye çıkınca haber haliyle herkes saydırdı.

bence tamamen gazetelerin kolpa haberleri bu duruma getiren... kulüpten böyle bir talebimizin olacağını kim söyledi???... sözleşmeyi dondurucaz demişlerdir... bunu tff'den yapıcaz demediler en azından ben böyle birşey hatırlamıyorum... aklı evvel gazeteciler gidip bunu mete düren'e sormuş...

ayrıca dediğim gibi sözleşme dondurmak veya askıya almak için tff'ye ihtiyaç yok ki... herhangi bir yere kiralamaya da ihtiyaç yok... gaziantep'e kiralayacak mışız... bak hele sen şu işe... neden gaziantep hiç düşündünüz mü?... çünkü en yakın maçımız anteple... gazeteler için bundan daha güzel bir polemik konusu olur mu?...

beşiktaşlı oyuncuların sözleşmelerinin askıya alınması kulüp tarafından yapılmış... tff değil... oyuncuyla anlaşılmış senin sözleşmeni 6 aylığına askıya alıyorum 6 ay sonra yeniden yürürlülüğe sokucam diye... ayrıca bunun için tff ye ihtiyaç yok ki... ortada dolaşan dedikodular üzerinden yorumlar yapıyoruz...

bruma'yla anlaşırsın... sözleşmesini bir protokol ile askıya alırsın... tff'den lisansını çekersin... 6 ay sonra sözleşmesini yeniden devreye sokup tff'den lisansını çıkartırsın... zor bir iş değil ki...

Üf

Delgado'yu dondurdular ve federasyon buna izin verdi.

Aynısını biz yaparsak izin vermeyiz diyorlar.

Peki ya adam bu sürede baska bir kulüp ile anlasirsa? O zaman neye dayanarak tutacaksin adami?

Geri
Üst Alt