Mete Düren: "Konu bizim için kapanmıştır"

Yeter artık bu adamları görevi kötüye kullanmaktan savcılığa şikayet edecek bir tane vatandaş yok mu?

Yemin ederim ben olsam ederim :D Butun masraflari da karsilarim lakin Turkiye'de degilim..

Forumca acilsa hem daha hesapli olur hemde daha fazla ses getirir diye dusunuyorum.

fener ve tff ne dediyse tam tersi oldu bugüne kadar

Yok öyle cayma neymiş bizim için bitmişmişmiş.Sizin için biten tek şey "görev süreniz".UEFA ve FIFA ayarı verince görücez..

Bence bu saatten sonra Trabzon kupayı almadan bırakmaz, Fifaya gider, Uefaya gider, başbakana gider, bi şekilde alır bu kupayı. İş eyyam yapılacak kapasiteyi geçti.

uefa zaten avrupa için ceza verdi fenere daha ne gibi bir yaptırımı olacak sadece baskı yapabilir belki?

Yok Murat ,zaten Türkiye'deki süreci bekleterek/ geciktirerek bu isi bu kadar sulandirdilar,artik Uefa'nin beklemek icin hic bir nedeni kalmadi..Kisisel cezalar yakinda aciklanir..

tff görevini yerine getirmezse uefa nın tff başkanını görevden alma yetkisi var bkz. yunanistan'daki şike operasyonu

Eşyalarınızı toplayın şerefsizler, sizden de kurtulacağız

Büyük ihtimalle şuan siyasi destek bulamayacaklar. Aziz desen 3 yıl yemiş. O yüzden bunların da gitmesi yakındır.

şaka gibi yahu :D :D hani dayak yiyen çocuk olurda inadına dayak yediği davranışını sürdürürde dayak yemeye devam ederya aynı o haldeler :asd:

BeMbrTyIMAA2XR_.jpg

Bu konu TFF tarafından kilitlenmiştir. Mesaj gönderimine kapalıdır.

Zaten tüpçü haftalar önce yargıtayın kararı önemli değil , biz kararımızı verdik demişti.

Ulan Sen kimse baglisin TFF soylermi biri senin Baban $ike var demis senin yargitayin $ike var demis eh sen kim oluyorsun bizim icin bitmis diyorsun ?

Fatih Hocam şimdi uefa fifa "küme düşürmezseniz milli takımınızı en az 5 sene uluslararası müsabakalardan men ederiz" dediğinde çıkıp konuşabilecek misin ?

Çok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt