Mete Düren: "Konu bizim için kapanmıştır"

Ben trabzon taraftarı olsam yıkardım o binayı.

Trabzon demişken, adamlarda ses seda yok, tam kupayı istemeleri gelmişken

HTSPOR yazarı Atilla Türker de konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Trabzonspor'un saygı durulacak bir girişimi var; '
Kupa bizimdir, şampiyonluk bizimdir' şeklinde. Her şeyden önce mevcut Federasyon, şampiyonluk kupasını Fenerbahçe'den alıp Trabzonspor'a vermesi söz konusu olamaz. Mevcut Federasyon'un misyonu zaten buna ters düşer. Mevcut TFF, 'şikeyi görmemek' üzere göreve getirilmiştir. Bu Federasyon'un normal şartlarda istifa etmesi gerekir. Yargıtay'ın bile onayladığı bir tablo var. Futbol Federasyonu'nun hukuki süreci ile Yargı'nın hukuki süreci çok farklıdır, birbirini bağlamaz. Bağımsız Mahkemeler, 'şike' diyor, TFF ise kapanmıştır diyor."

Bence de... Yani sizin TFF olayı. Güle güle... Size cehennemin dibine yapacağınız yolculukta en kötüsünü dilerim.

Çok acil mail kampanyası düzenlenmeliyiz. İçimizdeki insanlar bir mail hazırlasın. Ben hazırlıyamam maalesef. yada tekyürek'in yazmış olduğu bir mail vardı. Ona destek verelim. Hazır bunların cezası onandı, UEFA'ya baskı yaparak lig düşürme yada puan silme cezalarını TFF'ye UEFA yoluyla baskı yaptırtarak uygulatabiliriz. Başka türlü uygulamazlar.

Sizin acilmadik yeriniz kalmiyacak ,bak o zaman kapanma ne oldugunu anlarsiniz...

İnşallah ceza vermezsiniz de sizi de düşürmek için zemin hazırlanır.

Arkadaşlar mail kampanyası çok önemlidir. Bu hükümet yeni yasa çıkartartmadan, bunları aklamadan, UEFA üzerinden baskı uygulatmalıyız. Birşey yapmadığımız her saniye aleyhimize işler, bu arayı çok iyi değerlendirmeli mail kampanyası yapmalıyız. UEFA TFF'ye ancak böyle baskı kurur.

Arkadaşlar mail kampanyası çok önemlidir. Bu hükümet yeni yasa çıkartartmadan, bunları aklamadan, UEFA üzerinden baskı uygulatmalıyız. Birşey yapmadığımız her saniye aleyhimize işler, bu arayı çok iyi değerlendirmeli mail kampanyası yapmalıyız. UEFA TFF'ye ancak böyle baskı kurur.

mail hazırlanmasını bekliyoruz.Çıktığı an sıcak sıcak göndereceğiz :D

Ben trabzon taraftarı olsam yıkardım o binayı.

Trabzon demişken, adamlarda ses seda yok, tam kupayı istemeleri gelmişken

Sessiz kalan biziz bence organize olup belirli araliklarla yurusek kamuoyunda ses getirir bir kere yapilinca takan yok Trabzon en azından birkaç defa yapti Haciosmanogluda hic susmuyor simdi aciklama için hazirlik yapiyolardir

[attachment=6804:infantino.jpg]

Kel tekrar açacak arkanda merak etme mete.

Ekli dosyalar

• infantino.webp
    infantino.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 210
Şimdi mail kampanyası zamanı sadece uefa fifaya değil tüm dünyadaki basın organlarınada kararı ve türkiyedeki adaleti duyurmamız lazım varsa ingilizcesi iyi bir arkadas lütfen el atsın hatta birleşmiş milletlere kadar atmalıyız ayakkabı kutusundaki hukumetin tavrından sonra nasıl uyardıkları malum

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 22 dk.

İLK ÖNEMLİ HABERİ VEREYİM! Y.Demirören her an istifa edebilir yada görevden alınabilir!

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 59 dk.

Süreç nasıl devam edecek? Bu gece bunları da paylaşacağım! Sağda solda yine fenerlilere umut veren yalan haberler yine olacak.Aldırmayın!

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 1 sa.

ULTRA GARANTİLER 'de (ZERO) hata.....! Gece sallayacağız buraları..... Şimdi HORONA.....

1 aydır takip ediyorum.Bu hafta açıklanacak demişti.oldu.

"Bucaspor, şikenin üzerini örttüğü için TFF'yi mahkemeye vermeye hazırlanıyor."

böyle haberler var

Bunlar TFF nin son cirpinislari.Ebediyen Turk futbolundan yok olup gidersiniz insallah.TFF istifa

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Boldladığım yerler hakkında hukuki bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ERSİN GÖKALİOĞLU

08/01/2014

Varlığım Yüce ALLAH’ın emrettiği Adalet ve Trabzonspor’a kurban olsun… Başlıyorum.

1- YARGITAY, 16ACM deki kararı resmi olarak onadı ve imzaladı! Resmi açıklama ne zaman yapılırsa yapılsın imza tarihini herkes görecek! +

2- YARGITAY Kararını istediği gibi açıklar yada açıklamaz.Bu kararı posta yoluyla ilgili, mahkemesine gönderir. (1 Hafta ile 15 gün ulaşım

3- YARGITAY Konusunda asla ve asla kimsenin şüphesi olmasın 16ACM kusursuz ve adil bir yargılama yaptı.1000 kez yargılansa bozulmaz..!

4- YARGITAY kararının 2 büyük önemi var. 1-TFF Tahkim kararının bozulması 2- Cezaların hemen başlaması. Sonrası hikaye,zamana oynama sadece.

5- NE YAPILMALIDIR! YARGITAY kararını görme hakkı Müdahil olan TRABZONSPOR Avuklarının hakkı ve görebilir! ANLATABİLDİM Mİ?

6- TRABZONSPOR Avukatları acil bir şekilde YARGITAY ‘a baçvurup kararın akibeti konusunda Kamuoyuna bunu açıklamalıdır!

7- YARGITAY kararı resmi olarak açıklanana kadar YASA çıktığında diyelimki! Yeni yargılama olacak sonuç :Yine aynı olacak amaç? zaman sadece

8- YARGITAY Kararını için işlem yaparsa Trabzonspor gerçekler ortaya çıkacak ve sürecin menfaatinedir.

9- DİYORUZ Ki! YARGITAY Kararı onaması Yasa öncesi kamuoyuna paylaşılsın ve gereği yapılsın.Sonra 1000 kez daha dava yenilensin!

10- Şu bir gerçek ki!Yeni bir yargılama istiyormuş gibi davranan fb yönetimi bunu asla ve asla olmasınıda istemiyor.Yeni yargılama olmayacak

11- Çünkü! TFF yeni disiplin soruşturmasını başlatacak ve 3-4 ay da böyle geçecek. Adli yargılama konusunda suçlar sabit ve asla değişmez.

12- Trabzonspor yönetimi an itibariyle YARGITAY’a müracat etmelidir. Ve tüm gerçekler ortaya çıkmalıdır.İmzalanmış mı,imzalanmamış mı?

13- YARGITAY Kararının en önemli yanı İç Hukuk’ta TFF Tahkim’in an itibariyle bozulmasıdır! Başka hiçbir önemi yok bizler için.

14- Şimdi gerken baskıyı TRABZONSPOR yönetimine yapma zamanı arkadaşlar.Tlf,Mail,fax ve Twetlerle bunu yapmaya başlayalım.

ÖNEMLİ: Yargıtay ve Adli yagılama konusuna, gündem yapmalarının amacı belli! Gerçek şu : UEFA ve Sportif yargı Şike’yi tescil etti.

ÖNEMLİ: YARGITAY Kararlarına 16ACM de İsmi geçen ve vekaletleri olan Avukatlar ulaşabilir. @Trabzonspor yönetimi’de…

ÖNEMLİ: UEFA Sportif yargı ve 16ACM deki deliller sabit,kimse bu çok sayıda ki delilleri asla karartamaz.DELİL ÇOK!

ÖNEMLİ: 2 Hafta önce yazmıştım,bloğumda da var.Fb Yeni yargılamayı asla istemiyor ve göze almazlar diye! UEFA 2013 Şike yeni yasasına bakın.

ÖNEMLİ: Gözler YARGITAY’a tutulmuşken,UEFA da hareketlilikte var! Tehlikenin farkında mısınız? :) Cisim değil! Cisimler yaklaşıyor…

Ve bu yazıları okuyalım….

Ersin GÖKALİOĞLU - YARGITAY

Ersin GÖKALİOĞLU - 5 Ocak 2014 Özetler

Ersin GÖKALİOĞLU - 03/01/2014 Cuma

Ersin Gökalioğlu

MON JAN 6

1 NOTE

YARGITAY

Yargıtay konusunda şüphemiz yok! Sonuçtan da…

YARGITAY’IN ÖNEMİ

1-Yargıtay kararı resmi olarak açıklandığı an TFF Tahkim’i bozulacak.Bu yüzden bu çok önemli.İç hukuk ve KUPA adına.

2-Cezalar hızla açıklanmaya başlayacak.2 aşamalı cezalar bunu çok kez yazdım.

Geri
Üst Alt