Boldladığım yerler hakkında hukuki bilgisi olan var mı arkadaşlar?
ERSİN GÖKALİOĞLU
08/01/2014
Varlığım Yüce ALLAH’ın emrettiği Adalet ve Trabzonspor’a kurban olsun… Başlıyorum.
1- YARGITAY, 16ACM deki kararı resmi olarak onadı ve imzaladı! Resmi açıklama ne zaman yapılırsa yapılsın imza tarihini herkes görecek! +
2- YARGITAY Kararını istediği gibi açıklar yada açıklamaz.Bu kararı posta yoluyla ilgili, mahkemesine gönderir. (1 Hafta ile 15 gün ulaşım
3- YARGITAY Konusunda asla ve asla kimsenin şüphesi olmasın 16ACM kusursuz ve adil bir yargılama yaptı.1000 kez yargılansa bozulmaz..!
4- YARGITAY kararının 2 büyük önemi var. 1-TFF Tahkim kararının bozulması 2- Cezaların hemen başlaması. Sonrası hikaye,zamana oynama sadece.
5- NE YAPILMALIDIR! YARGITAY kararını görme hakkı Müdahil olan TRABZONSPOR Avuklarının hakkı ve görebilir! ANLATABİLDİM Mİ?
6- TRABZONSPOR Avukatları acil bir şekilde YARGITAY ‘a baçvurup kararın akibeti konusunda Kamuoyuna bunu açıklamalıdır!
7- YARGITAY kararı resmi olarak açıklanana kadar YASA çıktığında diyelimki! Yeni yargılama olacak sonuç :Yine aynı olacak amaç? zaman sadece
8- YARGITAY Kararını için işlem yaparsa Trabzonspor gerçekler ortaya çıkacak ve sürecin menfaatinedir.
9- DİYORUZ Ki! YARGITAY Kararı onaması Yasa öncesi kamuoyuna paylaşılsın ve gereği yapılsın.Sonra 1000 kez daha dava yenilensin!
10- Şu bir gerçek ki!Yeni bir yargılama istiyormuş gibi davranan fb yönetimi bunu asla ve asla olmasınıda istemiyor.Yeni yargılama olmayacak
11- Çünkü! TFF yeni disiplin soruşturmasını başlatacak ve 3-4 ay da böyle geçecek. Adli yargılama konusunda suçlar sabit ve asla değişmez.
12- Trabzonspor yönetimi an itibariyle YARGITAY’a müracat etmelidir. Ve tüm gerçekler ortaya çıkmalıdır.İmzalanmış mı,imzalanmamış mı?
13- YARGITAY Kararının en önemli yanı İç Hukuk’ta TFF Tahkim’in an itibariyle bozulmasıdır! Başka hiçbir önemi yok bizler için.
14- Şimdi gerken baskıyı TRABZONSPOR yönetimine yapma zamanı arkadaşlar.Tlf,Mail,fax ve Twetlerle bunu yapmaya başlayalım.
ÖNEMLİ: Yargıtay ve Adli yagılama konusuna, gündem yapmalarının amacı belli! Gerçek şu : UEFA ve Sportif yargı Şike’yi tescil etti.
ÖNEMLİ: YARGITAY Kararlarına 16ACM de İsmi geçen ve vekaletleri olan Avukatlar ulaşabilir.
@Trabzonspor yönetimi’de…
ÖNEMLİ: UEFA Sportif yargı ve 16ACM deki deliller sabit,kimse bu çok sayıda ki delilleri asla karartamaz.DELİL ÇOK!
ÖNEMLİ: 2 Hafta önce yazmıştım,bloğumda da var.Fb Yeni yargılamayı asla istemiyor ve göze almazlar diye! UEFA 2013 Şike yeni yasasına bakın.
ÖNEMLİ: Gözler YARGITAY’a tutulmuşken,UEFA da hareketlilikte var! Tehlikenin farkında mısınız?

Cisim değil! Cisimler yaklaşıyor…
Ve bu yazıları okuyalım….
Ersin GÖKALİOĞLU - YARGITAY
Ersin GÖKALİOĞLU - 5 Ocak 2014 Özetler
Ersin GÖKALİOĞLU - 03/01/2014 Cuma
Ersin Gökalioğlu
MON JAN 6
1 NOTE
YARGITAY
Yargıtay konusunda şüphemiz yok! Sonuçtan da…
YARGITAY’IN ÖNEMİ
1-Yargıtay kararı resmi olarak açıklandığı an TFF Tahkim’i bozulacak.Bu yüzden bu çok önemli.İç hukuk ve KUPA adına.
2-Cezalar hızla açıklanmaya başlayacak.2 aşamalı cezalar bunu çok kez yazdım.