Mete Düren: "Konu bizim için kapanmıştır"

Düşürmesinler, ama uefa bunları 50 sene avrupa kupalarına almasın ;) :D

Bu nasıl bir yüzsüzlüktür arkadaş.Münafıklar.

Çapsız adamlar o koltukların aldığınız paraların hakkını verin.

Türkiye futbol federasyonu dışında şikeyi kabul etmeyen yetkili kurum kalmadı.

Bir ibret manzarası olarak Türkiye Futbol Federasyonu.

uefa dürtükleyince açarsınız konuyu tekrar

Çeptalk

Siyasiler müdahil olacak mi bakalim aciklamalara

Niye etmediler o zaman? 7-8 ay geçmiş üzerinden. ŞL'den men ettiler, yani suçlu olduklarına inanıyorlar. Düşürselerdi burada da?

Nedir bu karar değişikliği tam olarak, linkler misin kolayındaysa.

Bu iş o kadar basit değil.Ülke federasyonları özerk,Uefa mümkün olduğunca federasyonların işine karışmıyordu ancak bunu değiştirdiler.

Spor ve Hukuk: UEFA'nın Yeni Disiplin Yönetmeliği'ndeki Şike Düzenlemeleri

buyur...

Bu iş o kadar basit değil.Ülke federasyonları özerk,Uefa mümkün olduğunca federasyonların işine karışmıyordu ancak bunu değiştirdiler.

Spor ve Hukuk: UEFA'nın Yeni Disiplin Yönetmeliği'ndeki Şike Düzenlemeleri

buyur...

Sağol. Okudum, orijinaline de baktım biraz ama yine ümitli olmama taraftarıyım. Bugüne kadar birşey yapmadılarsa, bundan sonra yapmaları için de bir sebep göremiyorum.

Uefa feneri ŞL'den men ediyor, yani şike yaptın diyor. Sıfır müsamaha diyor.

TFF ise fenere ceza vermiyor ve defalarca, iş bitti, konu kapandı diyor. Yani gelecekte de ceza vermeyecekleri belli.

Tam bu yönetmelikte bahsedilen durum; UEFA'nın deyim yerindeyse "örf ve adetlerine" ters olan bir durum, üye bir ülkede yaşanıyor. Niye birşey yapmıyorlar?

Kendimi hazırlayıp bir daha üzülemem, benden bu kadar. Fenere ceza yok diyorum.

Sonucu bende merak ediyorum bakalım FIFA ne diyor bu tarz durumlarda gerçekten ses çıkartmayıp fenerbahçenin şaibeli şampiyonluğunu kabul edecekler mi

dasg.png

İnşallah bizim açımızdan bir sıkıntı olmaz avrupadan men felan.

Fb ve Bjk koalisyonundan oluşan,içine Galatasaray'dan kimseyi almamakta itina ile özen gösteren, Siyasetbahçe'nin desteklediği TFF'den hukuka ve hakka dayalı etik bir açıklama beklemek,kaplumbağanın çita ile aynı hızda koşmasını beklemek gibidir.

Bunlar paraya tapan,yüzsüz,adaletten yoksun,yüzüne tükürmeye kalksan acaba tükürüğüm boşa gider mi diye düşüneceğin insanlardan kurulu dünyanın en rezil federasyonudur

Babalarin hepsi kayboldu, atip tutuyorlardi iste sike yok usulsüzlük var diyenler.

Bunlar ülke menfaatlerini gözetmeksizin dediklerini yaparlar. Başımıza gelen gelir. Ondan sonra defolup giderler ve hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler. Olan bizlere olur. Kurunun yanında yaş da yanar:)

Zaten sizden ceza bekleyen yok . UEFA bir kaç güne ayarı verince hatırlarsın bu lafını .

Geri
Üst Alt