metehan mimaroğlu

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Spor Toto 1.lig takımlarından Altınordu'da forma giyen Metehan Mimaroğlu, 07.07.1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Güngörenspor'da 06.05.2005 tarihinde başladı.

Kanat ve Forvet Pozisyonunda oynayan Sağ ayaklı oyuncu 1,80 metre boyunda olup 79 kilodur. Metehan Mimaroğlu, 05.09.2012 tarihinde Eskişehirspor'da Profesyonelliğe Geçiş yaptı. Karacabey Belediyespor ve İstanbul Güngörenspor'da, Profesyonel oynadıktan sonra 06.02.2015 tarihinde Konyaaltı Belediyespor'a giderek Amatöre Dönüş yaptı.

Edirne Belediyesi Paş Edirnespor'da da Amtör oynayan Metehan Mimaroğlu, 17.08.2017 tarihinde Ergene Velimeşespor'da tekrar Profesyonelliğe Geçiş yaptı. Daha sonra Eyüpspor, Alibeyköyspor ve Osmaniyespor Futbol Kulübü'nde forma giydi. 10.01.2020 tarihinde 3.Lig temsilcisi Osmaniyespor Futbol Kulübü'nden Altınordu'ya Transfer oldu. Altınordu'da 49 maçta 11 gol attı.

1623241259606.webp

yetenekli bi herife benziyordu playoflarda

Altınordu, başarılı oyuncusu Metehan Mimaroğlu’nun bonservisini 10 milyon TL olarak belirledi. Altınordu, rakamda indirime giderse Metehan’a Süper Lig yolu açılacak. @ertansuzgun

resmi olarak u19dan 2 herif verelim
mhana imza parası olarak 10 m verelim o da gidip parayı altınorduya versin #taylan gibi

gençlerbirliğinde forma giyen sol kanat oyuncusu, fuleli bir stile sahip 1-2 denk geldim dikkatimi çekti, aynı zamanda gsli

Yeni adem büyük

Kutucuya postalayip, direk alirdim.
Yasin öztekin,engin baytar,adem büyük kasa hakanım

Sağlam gsliymiş bide

Bize de golü var yanlış hatırlamıyosam karakterli de bi çocuk,tsyi de dümdüz etti geçen barışı bile ezip geçen pinayı şamar oğlanına çevirdi

Takımda yedek hücumcu yok değerlendirilebilir

ts macinda izledim ve bayagi begendim

tam forumda önerecekken yasinin 31 oldugunu gördüm ve üzüldüm

Çarşıdan aldım Lookman,
Eve geldim Metehan.

#gurme bir hamle olur.

Ben bunu bizim altyapıdan çıktı sanıyordum.

mahallleden tanırım kendisini güngören köyiçinde çok kebap yemişliğimiz var ama büyük topçu olamaz masmaalesef

İyiligini kotulugunu falan gectim hic tanimiyorum da 31 yasina gelmis bir adamin ismini 2 ay once duydunuz nasil adem buyukle falan kiyaslayabiliyorsunuz..adem yillarca istikrarli bir form gosterdi super ligde bize oyle geldi..

İyiligini kotulugunu falan gectim hic tanimiyorum da 31 yasina gelmis bir adamin ismini 2 ay once duydunuz nasil adem buyukle falan kiyaslayabiliyorsunuz..adem yillarca istikrarli bir form gosterdi super ligde bize oyle geldi..
Bilal kısa falan geldi bize adem geldi ama onlar da yıllarını verip başarılı oldu ligde

Amcaoğlum Adem'e karşı büyük saygısızlık kendisinin isminin şu konuda geçmesi.

Haşa allahla mı kıyasladık

Metehan,adem büyük gibi katkı sunabilir dedik alt tarafı

Hayır konum gönderiyim keleşle gelip tara bi de istersen bu ayıbı anca o kapatır gibi

Geri
Üst Alt