metehan mimaroğlu

yetenek olarak bence süper ligin en üst kümesinde bir oyuncu. daha ligdeki ilk maçında bile (samsun-gençler) ben buradayım diye bağırıyordu. genelde bu stilde oyuncular tek ayaklı oluyor ama bu solunu da baya rahat kullanıyor. muhtemelen profesyonel sporcu gibi yaşamaya çok geç başladı.

Haşa allahla mı kıyasladık

Metehan,adem büyük gibi katkı sunabilir dedik alt tarafı

Hayır konum gönderiyim keleşle gelip tara bi de istersen bu ayıbı anca o kapatır gibi

Senin boyle bir ismi onermen hayal kirikligi yarattigi icin tepkim fazla olmus dostum.. Ne bileyim yasi 24-25 falan olsa neyse de bu saatten sonra super lig icin bile noname bir adamin bizle isi olmamali

31 yaşında adamı daha ilk defa duydum. Gençlerde oynuyor sanırsam onuda Trabzon maçında izledim yamulmuyorsam.

Sadri sen benim boynumu yere eymedin kopardin

Senin boyle bir ismi onermen hayal kirikligi yarattigi icin tepkim fazla olmus dostum.. Ne bileyim yasi 24-25 falan olsa neyse de bu saatten sonra super lig icin bile noname bir adamin bizle isi olmamali

Biliyon ki büyük takım topçusu olma,kalite,seviye gibi kavramlara en çok ben dikkat ederim o ayrımı yaptım da yazdım

Bi ara denk gelirsen izle perisic gibi takılıyor sahada
31 yaşında adamı daha ilk defa duydum. Gençlerde oynuyor sanırsam onuda Trabzon maçında izledim yamulmuyorsam.

Sadri sen benim boynumu yere eymedin kopardin

Olm necati 2012de kaç yaşında döndü ki takıma sanki adam 40 yaşında

Genç diye yusufu eyübü ardayı kazımı aldın da ne oldu

Biliyon ki büyük takım topçusu olma,kalite,seviye gibi kavramlara en çok ben dikkat ederim o ayrımı yaptım da yazdım

Bi ara denk gelirsen izle perisic gibi takılıyor sahada

Olm necati 2012de kaç yaşında döndü ki takıma sanki adam 40 yaşında

Genç diye yusufu eyübü ardayı kazımı aldın da ne oldu
Necatinin geçmişi vardi

Geri
Üst Alt