- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
3-4-5 ocakta evden çıkmayın diyen sen değil miydin ? Her halükarda tutturuyorsun nasıl iş çözemedim.Ne dediysek o!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4-5 ocakta evden çıkmayın diyen sen değil miydin ? Her halükarda tutturuyorsun nasıl iş çözemedim.Ne dediysek o!
Bana niye kimse demedi arkadaşlar yağmura yakalandım ayıptır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Islak bir poz bekliyoruz
Tabi gömleğim tenime yapışsın hemen atarım.
3-4-5 ocakta evden çıkmayın diyen sen değil miydin ? Her halükarda tutturuyorsun nasıl iş çözemedim.
Sonuç ? Anadolu yakası kurudu, kar yağacak mı buralaraHocam cm şans işi o iş hiç belli olmaz ki ben meteorolog değilim. Takip ettiğim radarlar var, radar okumayı biliyorum o kadar![]()
Hiç alanın olmamasına rağmen kasım-aralık gibi havaların soğuyacağını da öngörmüştün, kesinlikle haklısın sanırım.Kaydı bir iki gün ama benim gibi hiç alanı olmamasına rağmen doğru tahmin etmek saygı duyulacak bir şey bence. O saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum.
Bu Mahir hava tahmini mi yapıyor şimdi bu konuda
Allah ıslah etsin seni abi. Başka ne denilebilir ki. . . Erman Türker’in de Allah belasını versin. Yeri gelince söyleyeyim dedim!
@Mehmet Arslaner
Bu mu!!!
Aynen. Ve inanır mısın hakikaten tutturuyor, yukarıda yazdığım gibi kasım aralıkta havalar soğuyacak dedi hakikaten soğudu, haziran temmuz gibi de ısınacak diyor bakalım nolacak merakla bekliyorum.Bu Mahir hava tahmini mi yapıyor şimdi bu konuda
Aynen. Ve inanır mısın hakikaten tutturuyor, yukarıda yazdığım gibi kasım aralıkta havalar soğuyacak dedi hakikaten soğudu, haziran temmuz gibi de ısınacak diyor bakalım nolacak merakla bekliyorum.
Ha arada bir tutturamadığı oluyor mesela 3-4-5 ocakta evden çıkmayın demiş güneş açmış an itibariyle, bunun gibi küçük detaylarda boğulmamak gerek makro anlamda çok başarılı.
Aynen. Ve inanır mısın hakikaten tutturuyor, yukarıda yazdığım gibi kasım aralıkta havalar soğuyacak dedi hakikaten soğudu, haziran temmuz gibi de ısınacak diyor bakalım nolacak merakla bekliyorum.
Ha arada bir tutturamadığı oluyor mesela 3-4-5 ocakta evden çıkmayın demiş güneş açmış an itibariyle, bunun gibi küçük detaylarda boğulmamak gerek makro anlamda çok başarılı.
Kaydı mıKaydı bir iki gün ama benim gibi hiç alanı olmamasına rağmen doğru tahmin etmek saygı duyulacak bir şey bence. O saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum.
Kesinlikle öyle. Bakalım ilk baharın gelişini mart sonu nisan başı gibi müjdelerse ve tutarsa yok artık diyeceğim ve önünde saygıyla eğileceğim. Gerçekten çok bilgili bir beyefendi.Kendisinin maalesef çöp dediği yabancı bir hava durumu sitesi saatlik akışında bu gelişmeyi dün akşamdan beri veriyordu.
Ama o site çöp, Mahir bey ise genel olarak o siteden daha başarılı sonuçta dediğiniz gibi havaların ısınma ve soğuma tahminlerinde gayet iyi.
Kocaeli'de kar yağacak mı?Allah ıslah etsin seni abi. Başka ne denilebilir ki. . . Erman Türker’in de Allah belasını versin. Yeri gelince söyleyeyim dedim!
@Mehmet Arslaner
Kesinlikle öyle. Bakalım ilk baharın gelişini mart sonu nisan başı gibi müjdelerse ve tutarsa yok artık diyeceğim ve önünde saygıyla eğileceğim. Gerçekten çok bilgili bir beyefendi.