- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batuhanım 35 derece de ayaktayımBizde burda 15 derecede siddetli yagmur da oturuyoruz
Niye la piliçler gelmiyor mu yazın Bodrum'a? Gerçi sen piliç sevmezsin :crushed:böyle mevsimin taaa... boku yedik ya. basladık gene. yatamadım ulaaan dün gece.
Ben huzurla uyumak istiyom abi nefes alınmıyor dısarıda. kafamızı dısarıya mı çıkarabiliyoruz sanki :dNiye la piliçler gelmiyor mu yazın Bodrum'a? Gerçi sen piliç sevmezsin :crushed:
Haklısın karşim sen de haklısın. Bu arada belki bu yaz 4-5 günlüğüne bir kaçabilirim senin taraflara kısmetse haberin olsun.Ben huzurla uyumak istiyom abi nefes alınmıyor dısarıda. kafamızı dısarıya mı çıkarabiliyoruz sanki :d
insallah abi beklerimHaklısın karşim sen de haklısın. Bu arada belki bu yaz 4-5 günlüğüne bir kaçabilirim senin taraflara kısmetse haberin olsun.
Klima çarpıyor diye kapattırmaya çalışan nazlı iş arkadaşlarımız için ne düşünüyorsunbizler klimalı ofislerimizde çalışırken bu sıcakta dışarlarda, fırın başında, döner başında ter döken emekçilerimize sabırlar dilerim.
daha haziranın başı…
Pers cuma yağmur var izmirdeCayır cayır yandık yahu... Birazdan bulutlar toplanır akşam da yağmur yağar mı acaba?
konuşursam ağır konuşurumKlima çarpıyor diye kapattırmaya çalışan nazlı iş arkadaşlarımız için ne düşünüyorsun