Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.645
- 101.837
- 5.238
o zaman @Serhan Artemis Bey ilgilenecek sizinlezaman zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman @Serhan Artemis Bey ilgilenecek sizinlezaman zaman
sıcaktan yumuş yumuş olduk ağabeyBu konuya girince en straight @Onur Bakır kalıyor. Güneşin zararlı etkilerinden baslicasi sanırım yumuşatıyor
Bu arada sıcağın cidden böyle etkisi olabilir. Dermatolog arkadaş Urfa'ya tayin oludunda Sıtkı siyrilmisti cinsi hastalıklardan. Kendi ifadesine göre en fazla eşcinsel ilişki ve hastalık Urfa ve Antep'te oluyormuş. G.tunu seven klima taktirsin evinesıcaktan yumuş yumuş olduk ağabey
Klimamız yok diye de kendimize vurduracak değiliz!!!Bu arada sıcağın cidden böyle etkisi olabilir. Dermatolog arkadaş Urfa'ya tayin oludunda Sıtkı siyrilmisti cinsi hastalıklardan. Kendi ifadesine göre en fazla eşcinsel ilişki ve hastalık Urfa ve Antep'te oluyormuş. G.tunu seven klima taktirsin evine![]()
Sıcak zenginleri de etkiliyor mu Vasfyağmur sesi enfessssssss
Onurcum bu sayede klima alabilecek zenginliğe erisebiliriz.. yeni mukreminler veya mika raunlar olamayalim?Klimamız yok diye de kendimize vurduracak değiliz!!!
Marşmelova döndün ağabeyOnurcum bu sayede klima alabilecek zenginliğe erisebiliriz.. yeni mukreminler veya mika raunlar olamayalim?
Sıcak benide etkilemeye başladı sanirim
Hayırlı olsun BarışımYağmur gördük sonunda oda kısa sürdü.cok iyi rüzgar vardı ama
Gök gurulduyor mehmetim. Yağmur yağıyor. Serinlik hissettimHayırlı olsun Barışım![]()
Toprak kokusu var mıGök gurulduyor mehmetim. Yağmur yağıyor. Serinlik hissettim