- 13 Şubat 2009
- 27.801
- 25.279
- 3.468
Bugün normal İzmir Temmuz standartına göre mükemmel serin bir hava var aslında@Berkan Yavuz üstat senden sonra t-shirt değiştirdim sabahtan yedek getirmiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün normal İzmir Temmuz standartına göre mükemmel serin bir hava var aslında@Berkan Yavuz üstat senden sonra t-shirt değiştirdim sabahtan yedek getirmiştim
Yönetim istifaaaaOkan hoca avrupada kamp yapmamakla pişman olacak bence havalar istanbulda çok sıcak, disiplin açısından avrupa kampı gerekliydi
Bundan bize ne?Boxer ıpıslak
Foto gelir miBoxer ıpıslak
Forum'da Oral Sever ve Oral Sevmez gibi sen de Onur Bakırla duo olman gerek bence kanks yavFoto gelir mi
Sıcağın ciddiyetini tarif ettim ağabeyBundan bize ne?
Yakında isminde güzel bir revizasyona gideceğiz.Forum'da Oral Sever ve Oral Sevmez gibi sen de Onur Bakırla duo olman gerek bence kanks yavİsmin Onur Bakıre olsa ne komik olurdu ama yav
![]()
İsim değişen sürekli sensin kanks yavYakında isminde güzel bir revizasyona gideceğiz.
Bekle ve gör
Boxer Sever tam uyar bence.Forum'da Oral Sever ve Oral Sevmez gibi sen de Onur Bakırla duo olman gerek bence kanks yavİsmin Onur Bakıre olsa ne komik olurdu ama yav
![]()
çarşamba 37 derece gösteriyor abi ertesi gün 28e düşüyor çarş cehennem olacak verilere göreİstanbul'da durum ne? Çarşamba akşamı ordayız
Haftanın en sıcak gününden (36) derece + lodos ucu ucuna kurtatıyorsun. Perşembe (27) derece ve poyraz.İstanbul'da durum ne? Çarşamba akşamı ordayız
Haftanın en sıcak gününden (36) derece + lodos ucu ucuna kurtatıyorsun. Perşembe (27) derece ve poyraz.