- 29 Ocak 2024
- 8.369
- 7.171
- 568
Tenezi bu kadar soğuk mu şimdi yauvTennessee
Apalaş bölgesindemisin arif sen yoksa bluegrass topraklarındamısın vaaay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tenezi bu kadar soğuk mu şimdi yauvTennessee
Arif ağam napiyon oralardaTennessee
Boru dosuyorumArif ağam napiyon oralarda
Boru dosuyorum
Sen böyle istediysen yaz gelir kar yağmazKışı sevmesem de kar yağışı denen o beyaz örtüyü, tabiat harikasını severim. Ayrıca sevmesem ne olur, bu sene barajlar için en acilinden bol bol kar yağışı gerekiyor. Bu ülkede yaşamaya çalışan insanlar olarak bin tane derdimiz var bir de Allah muhafaza susuzluk illeti ile uğraşmayalım.
Reyiz de doğalgaz zamlarını döşedi yazın ama yapacak bir şey yok.
Benim kız arkadaşım Tennesseli. Yazın bir sürü yer gezdim ama oraya gitmedim. Nasıl bir yer renktaşTennessee
Guzel bir yer ve digerlerine gire ucuz bir eyalet.Benim kız arkadaşım Tennesseli. Yazın bir sürü yer gezdim ama oraya gitmedim. Nasıl bir yer renktaş
Gel de bunu apt sakinlerine aciklaGaz dagitimlar ellerini avusturyor "oghhhh tam zamaninda ...zamli tarifeden kutleriz oghhhhh" diye
Kombi sistem valla isterlerse 500 derece yaksinlar. Bende hala kalorifer kapali, sadece sicak suGel de bunu apt sakinlerine acikla
heis üsümüyor musunKombi sistem valla isterlerse 500 derece yaksinlar. Bende hala kalorifer kapali, sadece sicak su
Aynen oyle
Yok,evde sort thsirt yerine esofman alti/pijama ile uzun kollu bisey var ustumde. Her ay 1500 2000 lik olacagima...heis üsümüyor musun