- 28 Mayıs 2011
- 10.615
- 10.099
- 1.838
Daha şu andan sıcak şikayeti yapanlar, Temmuzun 2. Yarısında başlayacağı söylenen ataklar da ne yapacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vantilatör yetiyo ya anlalya'da falan olsam şarttı klimaFakir misin?
Dediğin gibi belli bölgelerde değilsen şu an vantilatör büyük ölçüde yetiyor. Daha bugünden böyle olanlar bir süre sonra @Erman Türker hocamızın dediği gibi mabadlarini da klimaya yapistiracak.vantilatör yetiyo ya anlalya'da falan olsam şarttı klima
Temmuz ve ataklarına gireyim.Daha şu andan sıcak şikayeti yapanlar, Temmuzun 2. Yarısında başlayacağı söylenen ataklar da ne yapacak?
abi istanbul sıcağı o kadar bozmuyor özellikle ev içinde ama izmir ve antalya falan cehennemDediğin gibi belli bölgelerde değilsen şu an vantilatör büyük ölçüde yetiyor. Daha bugünden böyle olanlar bir süre sonra @Erman Türker hocamızın dediği gibi mabadlarini da klimaya yapistiracak.
Kartlar patlak diyip hem klima hem de vantilatör kullanmak bir tek sana yakışırdır. Ulan millette ne para var be.Klima çalıştırıp ekstra salona vantilatör koydum eve dagitsin diye
Bunlar dondurma gibi heis erimeye yer arıyorDaha şu andan sıcak şikayeti yapanlar, Temmuzun 2. Yarısında başlayacağı söylenen ataklar da ne yapacak?
elektrik faturası bi servet geliyodur sanaKlima çalıştırıp ekstra salona vantilatör koydum eve dagitsin diye
@Erman Türker burası tamam, şenliği kaçırma.Temmuz ve ataklarına gireyim.
Geldim geldim@Erman Türker burası tamam, şenliği kaçırma.
Büyük bir keyifle ve kahkahalar eşliğinde ağlamaları zırlamaları okuyorum. Yaz düşmanı pezolar kıvamına gelmiş şükür.Geldim geldimBüyük bir keyifle ve kahkahalar eşliğinde ağlamaları zırlamaları okuyorum. Yaz düşmanı pezolar kıvamına gelmiş şükür.
Ohhhhh biraz da şurama ağlayın lan ahahhahahahahh
Bir de bu sene geçen senelere göre farklı bir boyut var. İşlerine gelince zengin, işlerine gelmeyince fakir edebiyatına giriyorlar. Bu da yenilik olarak izleyicileri sıkmıyor. Reytinglere coşkuyu veriyor.bu daha fragman asıl temmuz ağustosta ebemizi tersten göreceğiz
şuana kadar bana çok sıcak hissettirmedi ya heralde geç açılacakBir de bu sene geçen senelere göre farklı bir boyut var. İşlerine gelince zengin, işlerine gelmeyince fakir edebiyatına giriyorlar. Bu da yenilik olarak izleyicileri sıkmıyor. Reytinglere coşkuyu veriyor.
2025'in ilk aylarından beri küresel ısınmanın etkisi baya baya azaldı. İllaki yine sıcaklıklar daha üst seviyeye çıkar, Temmuz, Ağustos. Ama bu işin doğasında var. İnsanlar demiyor Allah 2023 ve 2024 yazlarında olduğu gibi beterinden saklasın diye. Normalinden bile şikayet ediyor maalesef.şuana kadar bana çok sıcak hissettirmedi ya heralde geç açılacak
Iṣte bizde yilin 10-11 ayi uṣudugumuz icin biraz sicaklik istiyoruz ama malesefCennet cennet
SendenNeyden şikayet ediyon yine @Murat Onder
dinliyorum buyur boş vaktim varSenden
Kartlar patlak diyip hem klima hem de vantilatör kullanmak bir tek sana yakışırdır. Ulan millette ne para var be.
elektrik faturası bi servet geliyodur sana