Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.249
- 9.788
- 1.738
Yarın sabah ve öğlen saatleri için şu an gözüken yağış var, hadi bakalım hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen yaz çok rahatsızdım ama bu yaz beni o kadar baymıyor nedense üstad havada sıcak yani baya nem düşük diye heraldeYarın sabah ve öğlen saatleri için şu an gözüken yağış var, hadi bakalım hayırlısı.
55 yaşında değilsem bu yaz 40+ derece sıcak ve % 90+ nem oranına maruz kalasın, dilerim donun götüne yapışacak ve güneşe sıkacak noktaya gelesin.Ağır konuşurum da 55 yaşına hürmeten sineye çekiyorum.
Bence de ama, özellikle daha önce de bahsettiğim 2023 - 2024 yazları. Hele hele 2024 yazında Haziranda buz gibi olan deniz İstanbul'da o sene Haziranda bile Antalya denizi gibiydi.geçen yaz çok rahatsızdım ama bu yaz beni o kadar baymıyor nedense üstad havada sıcak yani baya nem düşük diye heralde
Mikail değilim yani havalardan sorumlu olan ben değilim rengim. Amma ve lakin sadece Oğuzhan denen daltarağın yaşadığı havalardan sorumlu olmak isterdim. Ocak-Şubat aylarında dahi 35-40 derece ile kavururdum pezevengi.üstad havalardan sen sorumluysan söyle sana söveyim
birazdan cinnet geçirecem sıcaktan
Mikail değilim yani havalardan sorumlu olan ben değilim rengim. Amma ve lakin sadece Oğuzhan denen daltarağın yaşadığı havalardan sorumlu olmak isterdim. Ocak-Şubat aylarında dahi 35-40 derece ile kavururdum pezevengi.
Ecoda nasıl sürüyon la bu arabayı
Zenginsin?
Aynı şans bende olsa @Recep Buruk 'a verirdim coşkuyu.Mikail değilim yani havalardan sorumlu olan ben değilim rengim. Amma ve lakin sadece Oğuzhan denen daltarağın yaşadığı havalardan sorumlu olmak isterdim. Ocak-Şubat aylarında dahi 35-40 derece ile kavururdum pezevengi.
Istanbulda yağmur mu var?
Severiz boşalmayıSert bir boşalma oldu.
Tatli bir esinti ile beraberIstanbulda yağmur mu var?
bu ne?Sert bir boşalma oldu.