Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Yaz ayında normal yağış çok zor genelde sıcak hava demek enerji demek yağış olması için üst seviyeden soğuk cephenin girmesi lazım.

Yükselen hava her türlü ekstrem hava koşulunu oluşturur özellikle hortum, çok büyük dolu, süper hücreler, downburst, saatte 10 bin şimsek ve yıldırım.

Yaz ayında normal yağış çok zor genelde sıcak hava demek enerji demek yağış olması için üst seviyeden soğuk cephenin girmesi lazım.

Yükselen hava her türlü ekstrem hava koşulunu oluşturur özellikle hortum, çok büyük dolu, süper hücreler, downburst, saatte 10 bin şimsek ve yıldırım.
Mention bildirimi dusmedi mi hea

Aksamlari fena degil allahtan, gecen seneki yaz gibi degil.

Bugun cicek gibi bir sabah acikcasi.

Ctesi ama izdirap olacak gibi goy goy bir kenara

Dursun Özbek'ten meteorolojik uyarı: Başınıza transfer yağabilir, şemsiyesiz çıkmayın.

KKTCde sular bile rahatsız edici seviyede sıcak işeyecek velet bile yokken etrafta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halbuki şunu desen kafiydi meteorolog şirin, mideyi üşüttüğünüzde ne olur karnınızda paldırtı kültürdü kopar dibinizi zor zaptedersiniz ya

Ha işte yazında böyle hava birden midesini üşütürse paltırdılı kültürdülü çatlamalı patlamalı tazyikli yağmurlar bırakır deyiversen daha kolay anlaşılırdı
:asd:

Geri
Üst Alt