Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Hava geçen haftanın kopyası gibi cuma ve cumartesi düşüş ve dolular sonra tekrar sıcak. Fakat genel olarak uzun süre daha sıcaklık normalin üstünde olacakmış. 1-2 derece değil 5-6 derece üstünde. Yani öyle böyle değil. Adam anlatmış.

Demek VAR sayesinde baya bir uzatma geldi.

Bütün yaz Avrupa dahil bir çok yeri kavurup bize uğramayan, Afrika Basra dalgası gelmiş. Bu dalga Temmuz Ağustos zamanına denk gelse o zaman görürdüm halini. Yazı genel de normal ortalama ve yer yer altında ile geçirdin. Şimdi bu dalga güneşin boyunun kısaldığı zamana denk geldiği için de daha hafif atlatıyorsun ama hep şikayet, hep şikayet. Seni @Erman Türker hocaya havale ediyorum.

Bütün yaz Avrupa dahil bir çok yeri kavurup bize uğramayan, Afrika Basra dalgası gelmiş. Bu dalga Temmuz Ağustos zamanına denk gelse o zaman görürdüm halini. Yazı genel de normal ortalama ve yer yer altında ile geçirdin. Şimdi bu dalga güneşin boyunun kısaldığı zamana denk geldiği için de daha hafif atlatıyorsun ama hep şikayet, hep şikayet. Seni @Erman Türker hocaya havale ediyorum.
Sıcak hava dalgasına koyim.

@Oğuzkhan Sickko ' ya ne diyeyim artık kardeşim. Allah'ından bulmuş belasını zaten.

ben sinan enginin pazu videosundan dolayı paylaşmıştım 👉👈

Geri
Üst Alt