Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

@Tahir Mahir Koç buzlanma yoktu denk gelsem illaki sıkıntı olurdu. Kar birikintisi olan yerlerde lastiklerin yol tutuşunda yokuşlar dahil en ufak bir sıkıntı yoktu. Kar keyfi bu havada araçlarında çok daha fazla dikkatli olması ile katlandı. Anlatılmaz yaşanır.

08.webp

@Tahir Mahir Koç hani bizi habersiz bırakmayacaktık. Bak yarın yine büyük ihtimal yağı var ama miktarı nasıl olacak, hangi saatlerde ve hangi bölgelerde yoğun olacak. Hiç insan bir haber verir.

@Tahir Mahir Koç hani bizi habersiz bırakmayacaktık. Bak yarın yine büyük ihtimal yağı var ama miktarı nasıl olacak, hangi saatlerde ve hangi bölgelerde yoğun olacak. Hiç insan bir haber verir.

Tahminlerimi paylaşmaktan vazgeçtim. Canım sıkıldığında sadece kendi bölgeme bakıyorum o kadar. Her şey dalgaya alınıyor. Ben de dalgama bakıyorum.

Tahminlerimi paylaşmaktan vazgeçtim. Canım sıkıldığında sadece kendi bölgeme bakıyorum o kadar. Her şey dalgaya alınıyor. Ben de dalgama bakıyorum.
Tutmuyor demiyor da. Hani Istanbul'a 40 cm kar yağacaktı.? Annemlerle konuştum. Tekirdağ'a yağmış ama Istanbul'a yok.

Önümüzdeki hafta yurda çok sağlam bir sistem geliyor gibi. Eğer sistemde son anda bir sapma olmazsa istanbulda 50-60cmlere kdar kar görmek zor değil

Önümüzdeki hafta yurda çok sağlam bir sistem geliyor gibi. Eğer sistemde son anda bir sapma olmazsa istanbulda 50-60cmlere kdar kar görmek zor değil

Yazma böyle şeyler 50 değil 20 cm kar olsa 50 değil diye topa tutarlar. GSC erken uyarıyı hak etmiyor.

Geri
Üst Alt