Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Bu gece İstanbul'da başlıyor, yarın da tüm gün devam edecek. Lütfen dikkat edin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine popülizm kasmissin abi. Ben bunun aksini iddia etmedim. O başka bir konu. İstanbul tabiki konu alacak.Ülkenin yüzde 20'si İstanbul'da yüzde 40'ı Marmara bölgesinde yaşıyor. Ya ne yapacaktık.Ülkenin ekonomisinin yüzde 80'i sanayisinin yüzde 80'i Marmara bölgesi ve İstanbul'da ne yapacaktı sahi ?
![]()
Yollar kapanmayali uzun zaman oldu.Kayseri'de kar fena yağıyor. Ankara,Malatya yolları falan kapandı hep.
Yoldur kapanır.Yollar kapanmayali uzun zaman oldu.
Yoldur yürünür; mesafedir aşılır; sorundur çözülür; yaradır sarılır.Yoldur kapanır.
Şimdi gördüm. İzmir dedim İstanbul demedim.Ya sen bi susar mısın? İstanbul Ankaradan daha soğuktur diyen bir adamın bu konuda yazmaya hakkı yok.
@Levent Akgün Şu an Erzurumun İzlanda/Reykjavik'den 3 kat daha soğuk olması ile ilgili yorumun?
Bana da Allah belanı versin demek düşer o vakit.Şimdi gördüm. İzmir dedim İstanbul demedim.
Evet Ankara'da yaşadığım dönem İzmir'e gittiğimde İzmir'de daha çok üşüdüm! Bu deneyim sonunda insan İzmir daha soğuktu diyebilir.
Yoldur kapanır.
Bu ne yaYa öyle ahım şahım bir kar yağmayacak bilginiz olsun. En azından İstanbul için diyorum. Karın tutması için DEK'lere ihtiyaç var. Onlar yoksa kar yağar yağar geçer.
Ya öyle ahım şahım bir kar yağmayacak bilginiz olsun. En azından İstanbul için diyorum. Karın tutması için DEK'lere ihtiyaç var. Onlar yoksa kar yağar yağar geçer.
Abi DEK nedir?Bu ne ya![]()
A N E L İ ZYa öyle ahım şahım bir kar yağmayacak bilginiz olsun. En azından İstanbul için diyorum. Karın tutması için DEK'lere ihtiyaç var. Onlar yoksa kar yağar yağar geçer.
Deniz etkisiyle yağan kar sanırım.Abi DEK nedir?![]()