Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Ülkenin yüzde 20'si İstanbul'da yüzde 40'ı Marmara bölgesinde yaşıyor. Ya ne yapacaktık. :asd: Ülkenin ekonomisinin yüzde 80'i sanayisinin yüzde 80'i Marmara bölgesi ve İstanbul'da ne yapacaktı sahi ? :D
Yine popülizm kasmissin abi. Ben bunun aksini iddia etmedim. O başka bir konu. İstanbul tabiki konu alacak.

İstanbul'da bir cm kar tuttu bu nasıl kış dedin diye karşı çıktım. Tüm Türkiye kara gömülü. Son yılların en sert kışı yaşanıyor. Pozantı kapanmayali uzun yıllar oldu. Nurdağı kapanmayali çok uzun yıllar oldu. Bayağı sert bir kış yaşanıyor.

Hakikaten ya geçen dışarı çıktım götüm donuyordu az daha, tedarikli olmak lazım.

Dün yatarken hava apaçıktı Kadıköyde , sabah kalktım baya yağmış gece ama şu an günlük güneşlik gibi. hava soğuk tabide

Ya sen bi susar mısın? İstanbul Ankaradan daha soğuktur diyen bir adamın bu konuda yazmaya hakkı yok.

@Levent Akgün Şu an Erzurumun İzlanda/Reykjavik'den 3 kat daha soğuk olması ile ilgili yorumun?
Şimdi gördüm. İzmir dedim İstanbul demedim.

Evet Ankara'da yaşadığım dönem İzmir'e gittiğimde İzmir'de daha çok üşüdüm! Bu deneyim sonunda insan İzmir daha soğuktu diyebilir.

Şimdi gördüm. İzmir dedim İstanbul demedim.

Evet Ankara'da yaşadığım dönem İzmir'e gittiğimde İzmir'de daha çok üşüdüm! Bu deneyim sonunda insan İzmir daha soğuktu diyebilir.
Bana da Allah belanı versin demek düşer o vakit.

Avcılar tarafında araba gitmedi bir yerden sonra millet tek sıra halinde yürüyerek gidiyor evine.

Bursa - İnegöl arası kapanır mı acep

Geri
Üst Alt