Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

2004 olması lazım. Dönem arası 1 ay sürmüştü. Şişli’de kardan adam yapabildiğin dönemler hey gidin. Normalde araç trafiğinden sokağa çıkamazsın.

2004 ocaktı. Sabah popaça almaya gitmiştim kahvaltıya ,dönerken kestirmeden döneyim dedim kar kuyunun üstünü kapatmış ,adımı atmamla paldır küldür düşmem bir olmuştu. Sonra kendi çabalarımla tırmandım çıktım. Ne kar yağmıştı be bazı yerlerde bele kadar geliyordu
Poğaçalara bir şey oldu mu üstat?

Gscimbom mobil

2004’te(yanılmıyorsam 2004tü) İzmir’e bile çılgın bir kar yağmıştı.

2004 kışını Mersin’de geçirdim sanırım ondan bir şey hatırlamıyor olabilirim.

Benim peder 1986 yılını anlatır dururdu. Günlerce işe gidememişler. Bu bir şey değil diyordu. Baya kıtlık falan olmuş o sene.

2004 de okul sürekli tatil oluyordu, sanırım vali Muammer Güler’di. Tuzlama ve organizasyon berbat olduğu için kar bir türlü kalkmadı soğuk da geçmeyince don vs ile yollar kayak pisti gibi oldu.

Yaşanmışlıklarımın kronolojisi hiç yapmadım, yaşarım ve biter

Buzun her yeri kaplayabildiği bir şehirde büyümeme rağmen, kolumu bacağımı hala kırmamış olmam ciddi insani bir başarıdır.

Ben çocukken 30 cm buz olurdu sokaklar

30cm buz olmasına şükür edebilirsin. Başka 30cm. ler daha travmatik sonuçlar doğurabilirdi.

Tecrübelerinden konuşabiliriz

Biz bizeyiz, korkma

Konuşalım. Yıl geçmiş zaman hatırlamıyorum. Fakülteden adımımı atar atmaz kaydım ve düştüm. Yerler yeni buz tutmaya başlamıştı. Şanslı olmalıydım ki 30cm.’lik trabzana kafamı vurmadım. Yoksa kötü şeyler olabilirdi.

Geri
Üst Alt