Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

İklim değişikliği. Hepimizin bildiği şeyler.

Az önce Mehmet'in mesajına yaptığım alıntıda söyledim. 2004 kadar olmasa da o tatta bir kar beklentim var. Ay ortasından sonra görünüyor. Ama şimdiden "olacak" diyecek g.t yok bende :asd:

EQPKz_lWoAAuxtP

Her zaman İstanbul için yorum yapmayalım tabi. Hatay'da donuyoruz. Hava -3 derece. Gece kar yağışı bekliyorum. 85 rakımlı merkezde kar yağışı çok görülen bir şey değil. Bekliyoruz. . .

Her zaman İstanbul için yorum yapmayalım tabi. Hatay'da donuyoruz. Hava -3 derece. Gece kar yağışı bekliyorum. 85 rakımlı merkezde kar yağışı çok görülen bir şey değil. Bekliyoruz. . .
Tam bir hava uzmanısın, rakı'yı boldlaman da ne kadar hınzır ve komik biri olduğunun göstergesi. Yine o kadar komiktin ki gülmeyi unuttuk.

Tam bir hava uzmanısın, rakı'yı boldlaman da ne kadar hınzır ve komik biri olduğunun göstergesi. Yine o kadar komiktin ki gülmeyi unuttuk.

Neden beni olduğum gibi kabul etmiyorsun? Bana yaptığın teklifleri kibarca reddettiğim için bu aksi davranışları gösterdiğini düşünmeye başlayacağım artık.

Neden beni olduğum gibi kabul etmiyorsun? Bana yaptığın teklifleri kibarca reddettiğim için bu aksi davranışları gösterdiğini düşünmeye başlayacağım artık.
Ankarada an itibariyle kar yağıyor, nasıl yorumluyorsun bu durumu ?

kar usul usul yağarken trambolinde zıplayıp betofın dinleseniz hoş olmaz mıydı

Ankarada an itibariyle kar yağıyor, nasıl yorumluyorsun bu durumu ?

11 Şubat'tayız. Kış mevsimi ve Ankara. Sence de normal değil mi!

Önemli olan İstanbul, Hatay gibi ılıman kentlerin havasını yorumlamak.

Yeri gelmişken de yineleyim. 2-3 senede bir kar gören Hatay merkez bu gece kar alacak.

Beklenen oldu. Hatay merkezde kar yağışı başladı.

Ancak anormal bir durum var ki ilçe Samandağ’da da kar yağışı var.

Geri
Üst Alt