Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be Ahbab, aramızda sadece bir Spil dağı var...Nefes alamıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 208630
Isparta öğrencilik hayatımın geçtiği bir yer. Gerçekten serinliği mükemmel bu mevsimlerde. Rakım olarak epey yüksek, biçilmiş kaftan sıcaktan kaçmak istenir ise hocam. İyi tatillerKökeni yörük birisi olarak Antep sıcaklarından kaçıp Isparta yaylalarına kavuştum. Gece yorganla yatmayı özlemişim.

Çok teşekkür ederim, tekrardan uğrarsan buralara ağırlamak isterim efendidaşımIsparta öğrencilik hayatımın geçtiği bir yer. Gerçekten serinliği mükemmel bu mevsimlerde. Rakım olarak epey yüksek, biçilmiş kaftan sıcaktan kaçmak istenir ise hocam. İyi tatiller![]()
Sami Erzurum'a gitse soğuk yüzü görmez millet@Sami Karakoç serin bir memleket bulamadın. Allah seni kahretmesin be!
Bilmukabele, Manisa dolaylarına uğrar iseniz görüşmeyi çok isterim hocamÇok teşekkür ederim, tekrardan uğrarsan buralara ağırlamak isterim efendidaşımÖzellikle yüksek rakımlı ilçeleri daha da serin, ananenin 150 senelik toprak evinde bayram ziyareti sebebiyle kaldım, o evin içinde yapımda kullanılan ağaçların kokusu, kerpiç evin vücuttaki stresi alması ve serinlikle 10 kiloluk beyaz sabun kokulu yün yorganın altında uyumak paha biçilemezdi. Anane yemekleri(kendisi eski ahçıdır) ile 5 yıldızlı otel konforundan çok daha ötesi idi benim için. Tekrar merkeze döndüm, burasıda serin, özellikle Antepin kavurucu sıcaklarından sonra sanki saunadan şok havuzuna atlamış gibiyim.
Nazik düşünceniz için bilhassa teşekkür ederim 
Değerli ahbabım ile ilgili postlarına dikkat et!!!Sami Erzurum'a gitse soğuk yüzü görmez millet
Babam ile ablam ucakla Isparta'ya gittoler gecen gun irdan Burdur'a. Adamcagiz ne zaman memlekete gitse usutuyo.Kökeni yörük birisi olarak Antep sıcaklarından kaçıp Isparta yaylalarına kavuştum. Gece yorganla yatmayı özlemişim.
Ejderhanin gotunun sicakligini nerden biliyon olm.Ejderha götü gibi sıcak
Yakinen bilirimEjderhanin gotunun sicakligini nerden biliyon olm.
Sende hemsosun o zaman, burdur Isparta aynı yerBabam ile ablam ucakla Isparta'ya gittoler gecen gun irdan Burdur'a. Adamcagiz ne zaman memlekete gitse usutuyo.