Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
ist 31 %70 nemBursa 34 derece % 50 nem![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ist 31 %70 nemBursa 34 derece % 50 nem![]()
kanka bursalımıydın sen. en iyi köfte ve iskender nerede yenir. 2-3 defa geldim hiç fırsatım olmadı yemeye. videolarda eski bir dükkan görüyorum herkes orada yiyor iskenderi, gezmeye gelecem yine bu sefer yieyim bariTakım taklavat alev aldı be
kanka bursalımıydın sen. en iyi köfte ve iskender nerede yenir. 2-3 defa geldim hiç fırsatım olmadı yemeye. videolarda eski bir dükkan görüyorum herkes orada yiyor iskenderi, gezmeye gelecem yine bu sefer yieyim bari
tamam bu işte hgerkes burada yiyor, iyi köfte yapan yer var mı![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
en iyi iskender burada yapılıyor
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
en iyi iskender burada yapılıyor

kayhan köftecisi, çiçek ızgara, köfteci yusuftamam bu işte hgerkes burada yiyor, iyi köfte yapan yer var mı
hangi marka önerirsinbu sıcakta yapılacak en güzel şeylerden biri
klimanın olduğu ortamda bira içmektir
enisim ben meyhane'de fıçı biradan içmeyi seviyorumhangi marka önerirsin
ben sıcak havalarda millerı seviyorum, soda niyetine iyi gidiyor
bir temmuz öğleni 5 kırmızı tuborg içip beyin zonklaması yaşadıktan sonra sıcaklarda ağır bira içmeme kararı almıştım
Carlsberg her yerde bulunmuyor, bir de bugün %30 zam gelmiş tekrar.enisim ben meyhane'de fıçı biradan içmeyi seviyorum
evde falansam tuborg şişe carlsberg
yahut efesin mavi kutusu (yeni tattım gayet iyi)
diğer türlü markalar beni bozar

Saat 00.42 ölçümü 28,9 yani 29 derece. Gece vakti dahi neredeyse 30 derece hava; bu nasıl bir sıcak, yazı seven ben dahi şuan fena bunaldım
Meteoroloji Genel Müdürlüğü
mgm.gov.tr Hava, Hava Durumu Hava Tahmini Sıcaklık, Yağmur Kar Dolu Şimşek Gökgürültüsü Rüzgar Fırtına Denizcilik Havacılık Tarımwww.mgm.gov.tr

Hocam, Isparta'da olmayı çok isterdim şuan, burası sauna haline geldiOtobüs Bileti
onlinebilet.com
Gündüz 40 derece yaklaşık hava, gece bu saate dahi 30 derece, herhangi bir soğuma belirtisi yok
Bildiğiniz dogal sauna bu artık