Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Kamış asansör düğmesine döndü. Pisivura işemek için on dk aradım anca buldum
üstad genelde soğuk havanın etkisidir o. sıcak havada tersi olması lazım. herhalde şanssız genlere sahip olmanın vebalini güneşe yamamaya çalışmışsın...

3 gün saatlerce elektrik kesiğinin etkisiyle posamız çıktı.
Püfür püfür esen Datça bu sene mahşer yeri oldu.
Seneye Haziran sonu tatilimi yaparım artık, bu sıcaklar bana göre değil.

Gece 02.00 sularına geliyor saat: 30 derece hava. Eyvah, eyvah... Karadeniz illerine bakıyorum gündüz 30 derece olmuyor bazıları; göç etme fikri geliyor bu sıcaklarda, mesela Artvin.

Dakka başı böleyim be ahbertler

Buzdolabına sürekli su dolduruyorum nöbetleşe. Mutfağa her gittiğimde 1,5 litre içip bitiriyorum, hemen tekrar buzluğa, böyle böyle artık alışkanlık oldu kaç litre bitirdim bıraktım en son hesaplamayı... 5-6 litreyi geçmiştir bugün herhalde 3 adet vardı dolapta yaklaşık 2 litreşer sürahi üçü de bitmişti:red:

Akdeniz çok ısındı bu gidişle Ağustos sonundan itibaren ekstrem hava koşullarını görmeye başlarız. Çok şiddetli yağmur, büyük dolu, çok şiddetli rüzgar hatta abartı olmasın İtalya'nın güneyinde başlayan ve Türkiye'ye doğru gelecek Kategori 1 veya 2 kasırga da görülebilir. İlginç bir sonbahar olacak.

F1fb1z8XwAAnckv

Günde 3 kere duşa giriyorum en sonunda duştan çalışacağım gibi
Duşta iken en soğuk su ile yıkanıyordum nerede ise bir ara vücut artık ne kadar ısındı ise bir ara yanlışlıkla sıcağa aldığımı zannettim hala en soğuktaydı. Anlamadığım şeyler yaşıyorum :D

Duşta iken en soğuk su ile yıkanıyordum nerede ise bir ara vücut artık ne kadar ısındı ise suyun ısındığını zannettim hala en soğuktaydı. Anlamadığım şeyler yaşıyorum :D
Normalde aşırı soğuk şeyler içemem bogazima direk dokunur. Dün dolaptan içecek çıkardığım gibi içtim banamisin demedi üstüne ulan bu sıcak gibi dolap mi bozuldu acaba dedim ama eşim soğuk olduğunu söyleyince cidden anormal durumlar olduğuna kanaat getirdim

Normalde aşırı soğuk şeyler içemem bogazima direk dokunur. Dün dolaptan içecek çıkardığım gibi içtim banamisin demedi üstüne ulan bu sıcak gibi dolap mi bozuldu acaba dedim ama eşim soğuk olduğunu söyleyince cidden anormal durumlar olduğuna kanaat getirdim
Ben soğuk su ile normalde hiç yıkanamam, yazları dahi genelde ılıkta tutardım bu sefer en soğuk su bile sıcak geldi, n'oluyor dedim en soğuk kısımda olmasına rağmen suyu sıcak akıyor zannettim :asd:

Ben soğuk su ile normalde hiç yıkanamam, yazları dahi genelde ılıkta tutardım bu sefer en soğuk su bile sıcak geldi, n'oluyor dedim en soğuk kısımda olmasına rağmen suyu sıcak akıyor zannettim :asd:
Ekleme sıcaklıkların +2 ila 4 derece daha artacağı öngörülüyor. Bittik galiba bu sefer. :uhu:

İlk defa bu kadar terlediğim bir sene oluyor.
Bir giydiğim tisort atlet 3 saat dayanmiyor. Evden çalışmasam sanirim bu kadar ter üstüne metrobus klimasini yiyerek zatürre olurdum

Geri
Üst Alt