Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
Allah'ım merhamet et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamış asansör düğmesine döndü. Pisivura işemek için on dk aradım anca buldumTakım taklavat pişti be
üstad genelde soğuk havanın etkisidir o. sıcak havada tersi olması lazım. herhalde şanssız genlere sahip olmanın vebalini güneşe yamamaya çalışmışsın...Kamış asansör düğmesine döndü. Pisivura işemek için on dk aradım anca buldum
Dakka başı böleyim be ahbertler

Duşta iken en soğuk su ile yıkanıyordum nerede ise bir ara vücut artık ne kadar ısındı ise bir ara yanlışlıkla sıcağa aldığımı zannettim hala en soğuktaydı. Anlamadığım şeyler yaşıyorumGünde 3 kere duşa giriyorum en sonunda duştan çalışacağım gibi
Normalde aşırı soğuk şeyler içemem bogazima direk dokunur. Dün dolaptan içecek çıkardığım gibi içtim banamisin demedi üstüne ulan bu sıcak gibi dolap mi bozuldu acaba dedim ama eşim soğuk olduğunu söyleyince cidden anormal durumlar olduğuna kanaat getirdimDuşta iken en soğuk su ile yıkanıyordum nerede ise bir ara vücut artık ne kadar ısındı ise suyun ısındığını zannettim hala en soğuktaydı. Anlamadığım şeyler yaşıyorum![]()
Günde 3 kere duşa giriyorum en sonunda duştan çalışacağım gibi
Ben soğuk su ile normalde hiç yıkanamam, yazları dahi genelde ılıkta tutardım bu sefer en soğuk su bile sıcak geldi, n'oluyor dedim en soğuk kısımda olmasına rağmen suyu sıcak akıyor zannettimNormalde aşırı soğuk şeyler içemem bogazima direk dokunur. Dün dolaptan içecek çıkardığım gibi içtim banamisin demedi üstüne ulan bu sıcak gibi dolap mi bozuldu acaba dedim ama eşim soğuk olduğunu söyleyince cidden anormal durumlar olduğuna kanaat getirdim

Ekleme sıcaklıkların +2 ila 4 derece daha artacağı öngörülüyor. Bittik galiba bu sefer.Ben soğuk su ile normalde hiç yıkanamam, yazları dahi genelde ılıkta tutardım bu sefer en soğuk su bile sıcak geldi, n'oluyor dedim en soğuk kısımda olmasına rağmen suyu sıcak akıyor zannettim![]()

İlk defa bu kadar terlediğim bir sene oluyor.Ben soğuk su ile normalde hiç yıkanamam, yazları dahi genelde ılıkta tutardım bu sefer en soğuk su bile sıcak geldi, n'oluyor dedim en soğuk kısımda olmasına rağmen suyu sıcak akıyor zannettim![]()