Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Bir dakika. Sıcaklık arttı, azalacağına arttı bu saate :D Şaka mı? :hehe::hehe: 30,3 idi en son ölçümü, 30,5 oldu :D

Çarşamba günü 44 derece olarak belirtilen sıcaklığa korkarak bakıyorum:düdük:
(Kaynak MGM)
Mgm.PNG

Akdeniz çok ısındı bu gidişle Ağustos sonundan itibaren ekstrem hava koşullarını görmeye başlarız. Çok şiddetli yağmur, büyük dolu, çok şiddetli rüzgar hatta abartı olmasın İtalya'nın güneyinde başlayan ve Türkiye'ye doğru gelecek Kategori 1 veya 2 kasırga da görülebilir. İlginç bir sonbahar olacak.

F1fb1z8XwAAnckv

Soğuk su ile duş alacak arkadaşlar, suyu yavaş yavaş soğuk moda getirerek vücudu alıştırsın. Direkt soğuk suyun altına girerek ruhunuzu teslim etmeye çalışmayın.
Doğru bir yaklaşım bir anda vücuda şok etkisi yaratmamak gerekiyor sonra kalp sorunlarına yol açabilir.

Kardesimin dugunu var bir de Aydin'da... Korkutuyorsunuz beni iyice yaf :( Burasi ne guzel 19C-23C arasi takiliyoruz :)
Üstad, gerçekten korkunç bir sıcaklık var şuan ve artıyor sıcaklık, yukarıda Manisa için olan sıcaklıklar hemen hemen Aydın için de geçerli hatta Aydın 1-2 derece daha sıcak olabiliyor. Sıcaklığa karşı bedenin reaksiyonu nasıl olur bilinmez ama siz yine de dikkatli olmaya özen gösterin, dışarıya güneş kremi sürmeden çıkmayın derim. 19-20 derecelerden sonra iki kat sıcaklık yaşamak çok riskli.

Bol neşeli keyifli bir düğün dilerim sizlere; kardeşiniz için bir ömür mutluluklar 🙏

Bir dakika. Sıcaklık arttı, azalacağına arttı bu saate :D Şaka mı? :hehe::hehe: 30,3 idi en son ölçümü, 30,5 oldu :D

Çarşamba günü 44 derece olarak belirtilen sıcaklığa korkarak bakıyorum:düdük:
(Kaynak MGM)
Ekli dosyayı görüntüle 211358
Sıcaklık artmaya devam ediyor, bir yanlışlık yokmuş 30,6 oldu. Böyle böyle herhalde ısınacak ama gece ısınması çok tuhaf normalde soğuması gerekiyordu havanın. Cidden anormal ya. @Umut Işık @Oğuzhan Sesko

Mgm.PNG

Üstad, gerçekten korkunç bir sıcaklık var şuan ve artıyor sıcaklık, yukarıda Manisa için olan sıcaklıklar hemen hemen Aydın için de geçerli hatta Aydın 1-2 derece daha sıcak olabiliyor. Sıcaklığa karşı bedenin reaksiyonu nasıl olur bilinmez ama siz yine de dikkatli olmaya özen gösterin, dışarıya güneş kremi sürmeden çıkmayın derim. 19-20 derecelerden sonra iki kat sıcaklık yaşamak çok riskli.

Bol neşeli keyifli bir düğün dilerim sizlere; kardeşiniz için bir ömür mutluluklar 🙏

Tesekkurler renkdasim 🙏

Aynen, Aydin-Manis-Mugla nem duzeyleri disinda benzer sicaklik frekansindalar. Kolayliklar diliyorum hepinize. Ben Agustos 3.haftasi gibi oralarda olacagim kismetse, umarim su sicaklarda biraz zayiflar sizler icinde iyi olur. Gercekten abartmis durumda es-dost paylasiyor (bu arada Aydin'da da yasadim bir donem, genclikte), Manisa'da da bulundum guzel yerler.

Tesekkurler renkdasim 🙏

Aynen, Aydin-Manis-Mugla nem duzeyleri disinda benzer sicaklik frekansindalar. Kolayliklar diliyorum hepinize. Ben Agustos 3.haftasi gibi oralarda olacagim kismetse, umarim su sicaklarda biraz zayiflar sizler icinde iyi olur. Gercekten abartmis durumda es-dost paylasiyor (bu arada Aydin'da da yasadim bir donem, genclikte), Manisa'da da bulundum guzel yerler.
Umarım 🙏 Bu sıcaklıkların normale dönmesi lazım, çok uç noktalara gidiyor, dilerim daha düzenli bir iklim rejimi olur ama herhalde yine bir süre böyle sıcaklıklar göreceğiz.

Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim rengim:hat:

Gaziantep beni şokladi sanırım, çeşmede şuan 40 derece sıcak gelmedi. Şaşkınım, düşündugum gibi terlemedim ne gece ne gündüz.

Geri
Üst Alt