Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mevsimi sevenin kendine saygısı yoktur. Hadi kişi giyinerek örtünerek atlatıyorsun bunda o da yokAllah böyle havanın mevsimin yaz aylarının belasını versin
1 hafta denize giricem tatil yapıcam diye hayvan gibi yorulmak için şu mevsimi sabırsızlıkla bekleyen var çöplük enayilik mevsimiBu mevsimi sevenin kendine saygısı yoktur. Hadi kişi giyinerek örtünerek atlatıyorsun bunda o da yok
İce bochamakattan buz gecirsek sıkıntı yaratır mı
Makara değdiği anda erir.makattan buz gecirsek sıkıntı yaratır mı
Evin içinde buhar var şuan bardak buhar olmuş. Klimanın çalıştıgi odadan çıkınca hamama giriyor gibi hissediyorumklima bile işlemiyo valla ev güneş doğumundan batışına kadar güneş gördüğünden işe yaramıyor duvarlar sıcacık
En kötüsü de bu yaEvin içinde buhar var şuan bardak buhar olmuş. Klimanın çalıştıgi odadan çıkınca hamama giriyor gibi hissediyorum
Sorma yahu bu yaz resmen eriyordum Adana da bir düğüne gittik gitmez olaydık. Klimalı odada adam terler mi yahuistanbul belirli günlerde falan çok sıcak oluyo yani koca mevsim sıcaklık her zaman pik değil
Bu antalyada adanada falan nasıl geçiriyorlar yazı anlayamıyorum nefes bile almak zordu
Biraz serinleyeceğiz anlaşılan. Çok ihtiyacımız var bu sıcaklardan sonra.
Bu elemanların ciddi takipçileri var, hava akışının nasıl yayıldığına falan meraklı olan. Öyle sıradan bir hesap demem, iyi bilgiler veriyorlar.Havacı bile duyumcu gibi takılıyor. İlk ben söyledim tadında. İyiki peygamberlik bitti, Twitter'da hergun bı peygamber görürdük