- 18 Temmuz 2009
- 81.989
- 239.468
- 5.263
Avatar post uyumumillet klimayı beğenmiyor ben vantilatör açıyorum fön makinesi gibi sıcak hava veriyor daha beter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatar post uyumumillet klimayı beğenmiyor ben vantilatör açıyorum fön makinesi gibi sıcak hava veriyor daha beter
ifşalandık, beni tanıdılar siz kaçın
Yok bilgisine laf etmedim, üslup olarak inanmayın vs yazmış, o ilginç geldiBu elemanların ciddi takipçileri var, hava akışının nasıl yayıldığına falan meraklı olan. Öyle sıradan bir hesap demem, iyi bilgiler veriyorlar.
?Bi tasa su doldurun buzluğa atın
Dondukten sonra alete göre ortadan delik açın simit gibi takın
Max 3 dk içinde iliklerinize kadar serinleyeceksiniz
sıcakta kaçar soğukta kaçar nedir bunun derdiSonunda bu da oldu. Çük içeri kaçtı sicaktan
Kaldiramiyorsıcakta kaçar soğukta kaçar nedir bunun derdi
Söz konusu değil.Sıcak ve aşırı nem nedeniyle yurt genelinde ereksiyon sorunları yaşanmaya başlamış.
O halde gölgesine ihtiyacımız varSöz konusu değil.
25-28 Dereceleri ben de seviyorum aslında kanka; ama 35-40 civarları çok yoruyor, keşke en fazla 26 27 derecelerde kalsa havalar. Tabi ben kendi yaşadığım bölge için konuşuyorum bu sıcaklıkları. Böyle düşününce en çok Nisan-Mayıs aylarını seviyorum ben.Kıştan daha güzeldir yaz bence..
Sıcak ve aşırı nem nedeniyle yurt genelinde ereksiyon sorunları yaşanmaya başlamış.
En güzel mevsim Sonbahar keşke yılın 365 günü Sonbahar olsa.Kıştan daha güzeldir yaz bence..

Fazla yağmurlu havalara maruz kalmak da biraz keyifsiz geliyor bana ahbab ya, yoksa sonbahar güzeldir bence deEn güzel mevsim Sonbahar keşke yılın 365 günü Sonbahar olsa.![]()