Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.261
- 9.792
- 1.738
Daha çok olur. Bir araba yetmez bir tane daha dedikçe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabaya nasıl bağladın bunuDaha çok olur. Bir araba yetmez bir tane daha dedikçe.
Sıcağın pik yaptığı günlerde bir Cevilibag da yoğun araçların arasına gir bak nasıl bağlanır.Arabaya nasıl bağladın bunu
Abi tamam sıcak ki sıcaktan nefret ederim ama arabaya halen nasıl bağladın kuramadım benSıcağın pik yaptığı günlerde bir Cevilibag da yoğun araçların arasına gir bak nasıl bağlanır.
Fosil yakıt > hava kirliliği > eko sistemin bozulması. Bunu bir tek ben kurmuyorum. Konunun uzmanları da söylüyor.Abi tamam sıcak ki sıcaktan nefret ederim ama arabaya halen nasıl bağladın kuramadım ben
Develere üzüldüm
Napiyorlar sanaHoşuma gitmeye başladı lan
Soğuk duşa alıştım lanNapiyorlar sana
Ben yapamıyom onu en sıcakta bile. Vücudum istemiyorSoğuk duşa alıştım lan
böyle şeyler görünce direkt Malezya aklıma geliyor - adamların ana yolları Tsunami olur - sel basar diye düzenek var - baya baya duş gideri gibi oluyor şehir.Eğimli yerleri bilemem da şu cumhuriyet meydanının durumu artık rezillik. 200 metre aşağısı deniz olan bölgede deniz taşmamışken meydanda oluşan göl artık rezillik. 5 senedir aynı muhabbet. İstanbula ankaraya falan yönetimine düzenli bok atılıyor ya malum parti seçmeninde utanma yok.
Ya bizim burada atakum her sene böyle göl olurdu sahil tarafı su basardı. O dönemin bb başkanı Yusuf ziya yılmaz tamamen çözdü her caddenin altında 2 metrelik tünel oluşturdu. Akan su gidiyordu. Ta ki son dönem belediye 50 km ötedeki teknofest ayağına bölgeye 1 gecede asfalt yol yapıp tüm giderleri asfaltla kapayana kadar. 10 sene önceye geri döndü burası.böyle şeyler görünce direkt Malezya aklıma geliyor - adamların ana yolları Tsunami olur - sel basar diye düzenek var - baya baya duş gideri gibi oluyor şehir.
araç tünelleri kapanıyor su tahliye hattına dönüşüyor falan filan.
her şey aklı salim şehir planlaması ve bütçeyle alakalı.
Kentsel dönüşüm diye rant bazlı bina yapılıyor 15 yıldır kadıköyde , çok vasat en önemli olacak konular.