Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.695
- 109.517
- 4.878
Semih?yalan dünyanın sonu geldi
gerçek dünyaya hazırlan semih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih?yalan dünyanın sonu geldi
gerçek dünyaya hazırlan semih
Bilime karşı mı geliyorsun?sağanak yağış uyarısı verdiler dün + bugün geçerli. günlük güneşlik hava.
sokayim böyle bilime. tutturdukları yok lanBilime karşı mı geliyorsun?
Geçen artıklarında Konya da birşey olmamıştı umarım yine teğet geçer.buraya da attı
talan olacağız viran olacağız
Bugün yağmur yok Konya'da. Yarın sabah biraz yağıyor. Öğleden sonra iyi yağış var ama çok yok yineGeçen artıklarında Konya da birşey olmamıştı umarım yine teğet geçer.
Yağmur yok muB
Bugün yağmur yok Konya'da. Yarın sabah biraz yağıyor. Öğleden sonra iyi yağış var ama çok yok yine
Konya kutsal şehir bir şey olmazGeçen artıklarında Konya da birşey olmamıştı umarım yine teğet geçer.
1dk sağanak yağdı ıslanıyodum anasını satayim.sokayim böyle bilime. tutturdukları yok lan
Bilim adamı madam yapar1dk sağanak yağdı ıslanıyodum anasını satayim.
İzmir'de hortum olmuş lan zaten. Karaburun aciklarindaİzmir'de yağmur sesine uyandım sanki birisi pencereye hortum tutmuş öyle yağıyor mubarek
Maltepe'de 1 dakika yağdı. Rüzgar var ama güneş yoksağanak yağış uyarısı verdiler dün + bugün geçerli. günlük güneşlik hava.
Kar yağsın. Bizim yokuştan araba lastigiyle kaymak istiyorumManisa içinde uyarı geldi. Yarın dikkatli olmak lazım. Ama aşırı sıcaklardan sonra böyle havaları özlemişim ki normalde soğuğu çok sevmem. Yağsın, essin kışı yaşayalım biraz.
Bizim buraya kar nadiren yağıyor yağsa da tutmuyor o yüzden kış=yağmur ve rüzgar benim içinKar yağsın. Bizim yokuştan araba lastigiyle kaymak istiyorum
Ama katılıyorum kış ayının tadı kar ile çıkıyor, herhalde Aralık ayında artık yurt genelinde kar manzaraları görmeye başlarız tekrar, bu yaz aşırı sıcak geçti ama bakalım kış nasıl olacak Ben soğuğu tercih ederim. Soguk insanı diri tutarBizim buraya kar nadiren yağıyor yağsa da tutmuyor o yüzden kış=yağmur ve rüzgar benim içinAma katılıyorum kış ayının tadı kar ile çıkıyor, herhalde Aralık ayında artık yurt genelinde kar manzaraları görmeye başlarız tekrar, bu yaz aşırı sıcak geçti ama bakalım kış nasıl olacak
![]()
Bu seneki sıcaklar bana tercihimi sorgulattı ahbab, yazı aylarını seven birisiydim ama çok bunaltıcı sıcaklar oldu o yüzden soğuk konusunda katılıyorumBen soğuğu tercih ederim

Soğukta sevgilinle kucaklasirsin isinirsin. öyle bir avantajı var renkttasBu seneki sıcaklar bana tercihimi sorgulattı ahbab, yazı aylarını seven birisiydim ama çok bunaltıcı sıcaklar oldu o yüzden soğuk konusunda katılıyorum![]()