- 12 Haziran 2015
- 36.274
- 31.955
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 derece gibi yüksek sıcaklıkla karşı karşıyayız. Piştik Nalet olsun
Vesturbaęr / Reykjaviknere ora heis
Yaz güzel ama bu hali değil yahu bence. 20 25 dereceye tamam, 40 45 dereceler nedir yaniKeşke 4 mevsim de yaz olsa.Ne o öyle kışın montlar soğuk havalar hiç ama hiç bana göre değil yaz adamıyım ben yav![]()

Kıştan her türlü iyidir ben zamanında az mı kanallara atlayıp serinlemedimYaz güzel ama bu hali değil yahu bence. 20 25 dereceye tamam, 40 45 dereceler nedir yani![]()
Saygı duyarım üstat, ben ilkbaharı seviyorum, yaz çok bunaltıyorKıştan her türlü iyidir ben zamanında az mı kanallara atlayıp serinlemedimŞimdi paso denizdeyim
![]()

Ben de sana saygı duyarım kanks ama bana göre kıştan her zaman iyidir yaz.Kışın gideceğin gezeceğin yerler az oluyo.Hep montlu falan filan takılıyosun bence güzel değil bu olay kanks yavSaygı duyarım üstat, ben ilkbaharı seviyorum, yaz çok bunaltıyorYani sıcak bir memlekette isen yaz pek sevilecek bir şey değil ya, 40 45 derecede tüm gün evden çıkmaman gerek ama ne mümkün sonuçta
![]()
Aslında bu yaşanılan bölgeye göre değişebiliyor ya yani Manisa'nın kışı pek sert olmuyor ancak yazı çok çetin yaşanıyor; ol sebep yaz yoruyor. Yukarıda da anlık sıcaklığı atmış idim 41 derece yani acayip bir şeyBen de sana saygı duyarım kanks ama bana göre kıştan her zaman iyidir yaz.Kışın gideceğin gezeceğin yerler az oluyo.Hep montlu falan filan takılıyosun bence güzel değil bu olay kanks yav![]()

Normal bir herif değil bu. Kilotla geziyordur sokaktaYaz güzel ama bu hali değil yahu bence. 20 25 dereceye tamam, 40 45 dereceler nedir yani![]()
100% katılıyorum.25 dereceden sonraki her sıcaklık boş ve gereksiz
Bayramdan sonraya kalır gibi. Tabi @Cihan Ağzıkara ahbab daha iyi bilir@Ata B. Oğuz Eurovision yarışması 1-2 hafta daha olmaz değil mi kanks yav![]()