Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.231
- 33.600
- 3.073
güneş bizi mağhvettin güneeeeşş ahoooğğğğvv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güneş bizi mağhvettin güneeeeşş ahoooğğğğvv
iyiki home office calisiyorsun renkdasEvin salonunda klima tüm gün çalışıyor. Balkona adım atayım dedim de yok aga dışarısı cehenneme dönmüş. Büyük ihtimal dışarıda zebaniler devriye atıyordur.
Yok üstad yav. İki hafta kafa izni aldım. Akşam üzeri soğuk duş sonrası saat 17 18 itibariyle dışarı çıkabiliyorum. Öncesinde 5 dakika dahi yürüsem erimeye başlıyorum.iyiki home office calisiyorsun renkdas
dünyamizin gittigi yer, yer degildir. cehennem demek ki gercekmis. biz hadi neysede gelecek nesiller dicki tuttuYok üstad yav. İki hafta kafa izni aldım. Akşam üzeri soğuk duş sonrası saat 17 18 itibariyle dışarı çıkabiliyorum. Öncesinde 5 dakika dahi yürüsem erimeye başlıyorum.
Zaten 17 - 18 öncesi zorunlu olmadıkça dışarı fazla çıkmamak öneriliyor.Yok üstad yav. İki hafta kafa izni aldım. Akşam üzeri soğuk duş sonrası saat 17 18 itibariyle dışarı çıkabiliyorum. Öncesinde 5 dakika dahi yürüsem erimeye başlıyorum.
Biz insanlar yapıyoruz bunu ve ders almıyoruz. 10 sene öncesine kadar İstanbul'un en iyi havasına sahip ilçelerden olan Beylikdüzü şu an tam tersi vaziyette.dünyamizin gittigi yer, yer degildir. cehennem demek ki gercekmis. biz hadi neysede gelecek nesiller dicki tuttu
bugün koltuk isitmasini actim arabada ellerim buz kesti disarda resmen yagmurlu ve rüzgarli bir hava vardiAlmanyada kiimiz donuyor ve Türkiyeyi kiskaniyoruz
Daha beter olunAlmanyada kiimiz donuyor ve Türkiyeyi kiskaniyoruz
Simdi Bodrumda Alacatida tanesi 600YTL Lahmacun yemek vardiDaha beter olun
Ytl mi kaldı dostumSimdi Bodrumda Alacatida tanesi 600YTL Lahmacun yemek vardi
Gercekten 2010 da kalkmis.Ytl mi kaldı dostum
Bodruma gelme üterlerGercekten 2010 da kalkmis.
Bende tam bir yüzeysel, simarik almanci velet gibi ytl diyorum hala
Ütüyorlar zaten...Bodruma gelme üterler
Döviz getirin iyi olurÜtüyorlar zaten...
Üzerine bakmadan paralari saga sola sactigimiz icin Y harfinin gittigini anlamamissiz
Getiriyoruz ama bizim icin artik en ucuz tatil ülkesi degilsiniz... Dikkatli olun kacirmayin soydaslarinizi...Döviz getirin iyi olur