- 12 Haziran 2015
- 36.274
- 31.955
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece saat 1, 30 derece hava ne ya?
Ekli dosyayı görüntüle 247811
Burada uyunmuyor üstat, sizin oraları belki gündüz 30 derece bile görmüyordur. Çok acayip bir şey şu sıcaklık, kötü yaBurasi da 11 derece ve uzun kollu ust ve kalin corapla duruyoruz, garip iste![]()

Burada uyunmuyor üstat, sizin oraları belki gündüz 30 derece bile görmüyordur. Çok acayip bir şey şu sıcaklık, kötü ya![]()
Orası da doğru, yazı yaşamak gerekir, güzel bir şey bir açıdan. Tabi biz yazı çok abartı yaşıyoruz, o yüzden bu serzeniş. Şöyle 25 dereceler olsa hiç şikayet etmezdim yazdan açıkçasıGunduz max 16-18 gibi.. Bu da kotu Ata. Yaz geldi diyoruz yagmur, ruzgar... Suan yagiyor yine. Oglumun bisikletinin selesini yapayim dedim, bozmus ayarini, usudum bildigin. Mevsimler baya sapitti. Bu arada, cocuklugum Aydin'da gecti, yaz ortalamasi direkt 40'tiAma tutarliydi sonucta. Ikisi de kotu hem asiri sicaklar hem de gelemeyen yaz.
Orası da doğru, yazı yaşamak gerekir, güzel bir şey bir açıdan. Tabi biz yazı çok abartı yaşıyoruz, o yüzden bu serzeniş. Şöyle 25 dereceler olsa hiç şikayet etmezdim yazdan açıkçası
Bir süredir Eindhoven'dayım 30 dereceden gelip 10 dereceye uyum sağlamak baya zorladı.
Kesinlikle doğru bir çıkarım, esinti yok, bunaltıcı bir sıcak ve kaçamıyorsunuz40 kusurler falan cok sehir icinde. Manisa bir de denize de uzak. Yanilmiyorum diye dusunuyorum cok kez bulundum ama yasamadim yani bir Aydin-Izmir-Mugla gibi degil. Denizli gibi iste. Oyle olunca, daha bir daralirsin, esinti de az oluyor. Gerci Aydin sehir icide fenadir, esmez falan. Kusadasina giderdik her hafta sonu yoksa cekilmezdi ki o zaman klima falan luks, pahali seylerdi.

Kesinlikle doğru bir çıkarım, esinti yok, bunaltıcı bir sıcak ve kaçamıyorsunuz
Şehir nefes alamıyor, şehirle birlikte siz de boğuluyorsunuz, 30 dereceyi 2x hissediyorsun öyle olunca![]()
Tabi beterin beteri de var üstat, haklısınızAnnem halilari kaldirirdi, yerleri sulardik diye animsiyorum. Yanisi, zor o sicaklikta, nem de isin icine girince, mahvediyor adami. Ben Dubai'de de yasadim bir sure, oraya bakinca, Turkiye hala cennetNisan-Ekim arasi 48+...
Kayseri'de hiç bulunmadım ama şuan çok cazip geldi

üni orda değil miydin sanki mod grubunda öyle hatırlıyorumKayseri'de hiç bulunmadım ama şuan çok cazip geldi![]()
Tabi beterin beteri de var üstat, haklısınız
Yok üstat Isparta idi benim üniversiteüni orda değil miydin sanki mod grubunda öyle hatırlıyorum
Yok üstat Isparta idi benim üniversite
karıştırdım galiba, bir de kayseri buluşması yapak diyorduk seni manisadan bilmediğin bir yere getircekmişiz az dahaYok üstat Isparta idi benim üniversite

Allah’ın işine karışmayın