- 27 Ocak 2010
- 139.390
- 105.723
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin mabadına kardan adam diker kış bahçesi yaparım, o zaman görürsün ah vah etmeyi!!Yaz seven deccaller bir köşede ah vah etmeye devam edebilir.
Bu sene daha sert kış gelecek deniyor. Daha geçen doğru dürüst olmayan 2 kışta bile şikayet ediyordu soğuktan. Ben onu bir kaç aya kadar görürüm.Senin mabadına kardan adam diker kış bahçesi yaparım, o zaman görürsün ah vah etmeyi!!
İyi ya işte, Arog filmindeki Arif gibi işerken havada buz tutan sidikleri ile evine kristal avize yapsın pzevenk!Bu sene daha sert kış gelecek deniyor. Daha geçen doğru dürüst olmayan 2 kışta bile şikayet ediyordu soğuktan. Ben onu bir kaç aya kadar görürüm.
İyi ya işte, Arog filmindeki Arif gibi işerken havada buz tutan sidikleri ile evine kristal avize yapsın pzevenk!
Filmi bilmiyorum da beter olsun. The Shining filmindeki Jack Nicholson olasıca...@Erman Türker Narnia filminde ki beyaz cadıya falan denk gelse ah. Cadı filmdeki gibi bir dokunup bunu anında buz heykeli durumuna.

Filmi bilmiyorum da beter olsun. The Shining filmindeki Jack Nicholson olasıca...
Sinirlerimi zıplattı akşam akşam.
Ekli dosyayı görüntüle 305528

Olum senin gibi kıpırdak adamın yazı baharı sevmesi lazım, ne işYaz seven deccaller bir köşede ah vah etmeye devam edebilir.
Bekleme yapma ihtiyar. Senin kemiklerin ısınacak diye yazı sevmek zorunda değiliz.Senin mabadına kardan adam diker kış bahçesi yaparım, o zaman görürsün ah vah etmeyi!!
Sanat sever bir birey olarak bunu düşüneyim. Sağolİyi ya işte, Arog filmindeki Arif gibi işerken havada buz tutan sidikleri ile evine kristal avize yapsın pzevenk!