Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.370
- 91.320
- 5.093
Dışarısı buz gibi. Yorganı üzerine çekmiş deliksiz uyku çekiyorsun. Muhteşem, mükemmel, olağanüstü, kusursuz ve harikulade bir his.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dışarısı buz gibi. Yorganı üzerine çekmiş deliksiz uyku çekiyorsun. Muhteşem, mükemmel, olağanüstü, kusursuz ve harikulade bir his.
Korkusundan @Erman Türker yazamıyor bana bildirim gelir de konuya girer mabadına sondaj yaparım diye.Forumda kar yağıyor. Erman TürkPrivate sinir krizi geçirecek. Güzel
Korkusundan @Erman Türker yazamıyor bana bildirim gelir de konuya girer mabadına sondaj yaparım diye.
Ulan arkamdan konuşuyorsun zaten TürkPrivate ne vicdansız? Saving Private Ryan filminden bir kelime öğrenmiş bize ingiliz dili edebiyatı kasıyor lalem.
Ve evet üşüyordum, forumu gördüm daha çok üşümeye başladım. Kimin fikriyse Allah'a havale ediyorum.
Mabadından kayan leğen sonrası seskoOğuzhan sesko çıplak bir şekilde karda legenle kayiyormus
Sub-Zero fatality çeker inşallah ne diyeyimOğuzhan sesko çıplak bir şekilde karda legenle kayiyormus
Sub-Zero fatality çeker inşallah ne diyeyim
Gaza gelip kaseyi kırmasında.Oğuzhan sesko çıplak bir şekilde karda legenle kayiyormus
Kaseye korse taktırmış. Kendini saglama almisGaza gelip kaseyi kırmasında.
Şimdiden yazı özledim.Dunyanin en iğrenç mevsimi