- 6 Eylül 2014
- 93.934
- 64.727
- 4.608
Antartika mi. Sen napiyon lan o kitadaMaalesef antartika
Erzurum ne alaka yav ayrıca niye soğuktan şikayet etmeyeyim kışdan nefret ederim
Ekli dosyayı görüntüle 310405
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antartika mi. Sen napiyon lan o kitadaMaalesef antartika
Erzurum ne alaka yav ayrıca niye soğuktan şikayet etmeyeyim kışdan nefret ederim
Ekli dosyayı görüntüle 310405
Bu hesabı takip ediyordum bıraktım, geçen sene yaptıkları soğuk ululamaları sinirimi zıplattı unfollow ettim, ikide bir koydukları kutup ayısı aklıma geldikçe hala gıcık oluyorum...
![]()
Ormanlara barajlara 1 mt yağsın , şehir merkezine 5 cm düşse çile oluyorKar ve bereket? Ne alaka yaw? Kar kartpostallarda guzeldir.
Ormanlara barajlara 1 mt yağsın , şehir merkezine 5 cm düşse çile oluyor
Kışı seven adam, havucu kardan adamın burun bölgesine değil edep yerine takıp üstüne oturuyordur.Kışı sevmeyen adam tenhada ardını aşındırmaktan keyif alıyordur.
Kemiklerinin soğuktan etkilenmesi nedeniyle yazın rezilliğini çekecek değiliz ihtiyar!!!Kışı seven adam, havucu kardan adamın burun bölgesine değil edep yerine takıp üstüne oturuyordur.
Kar yağışı da başladı Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Ayrıca ihtiyar babandır!!Kemiklerinin soğuktan etkilenmesi nedeniyle yazın rezilliğini çekecek değiliz ihtiyar!!!
??Kışı seven adam, havucu kardan adamın burun bölgesine değil edep yerine takıp üstüne oturuyordur.
Kardan adami biri yere yatay niye yapsin yavKışı seven adam, havucu kardan adamın burun bölgesine değil edep yerine takıp üstüne oturuyordur.
Bahariyeye kış mı geldi lenEvet benim burada bile lapa lapaya geldiyse is agaclik semtler ve yuksekler baya baya bembeyaz olmustur.
Kisa sureli olacak heralde ama 2 gune 10+ derece olacak.
Bahariyeye yakin degilim ama benim burayla aynidir. Yollar temiz, agaclar beyaz. 1 derece.Bahariyeye kış mı geldi len
![]()
6'lı yıla girdik çanlar bizim çalıyor![]()