Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Vay arkadaş aklı gider adamın :crushed:
bundan çok daha beterini yaşamıştım abdde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay arkadaş aklı gider adamın :crushed:
Bilmiyorum gercek mi diye ama 1 kere baba bi yildirim dustu o aksam, gorsel biraz shoplanmis gibi geldi amaArkadaş 2 gün ortama uzak kaldık Kandilli'ye ufo inmiş. Hiç haberlerde de görmedik.
Benim kaptana yatı iyi bağla fırtına geliyo demiştim naptı acaba
bundan çok daha beterini yaşamıştım abdde
Yav NedimBenim kaptana yatı iyi bağla fırtına geliyo demiştim naptı acaba
Üstat durumlar ne, petek yakmadan kışa meydan okumaya devam mı ?Yav Nedim
Hergun mastürbasyon yapıp ısınıyor sesko reisÜstat durumlar ne, petek yakmadan kışa meydan okumaya devam mı ?
Asıl soru kışa petek yakmadan meydan okuyan @Oğuzhan Sesko acaba yaza da klima çalıştırmadan meydan okuyabilir mi ? @Erman Türker ahbabımız merak ediyor mesela.Hergun mastürbasyon yapıp ısınıyor sesko reis
Buzlu suda yıkanır ozamanAsıl soru kışa petek yakmadan meydan okuyan @Oğuzhan Sesko acaba yaza da klima çalıştırmadan meydan okuyabilir mi ? @Erman Türker ahbabımız merak ediyor mesela.
Bursa'da mabadımızı donduran muhteşem ve kusursuz bir soğuk var. Ona rağmen petekleri yakmamaya devam ediyoruz.Üstat durumlar ne, petek yakmadan kışa meydan okumaya devam mı ?
Bu aralar klima bakıyorum. O deccal mevsim klimasız azap oluyor.Asıl soru kışa petek yakmadan meydan okuyan @Oğuzhan Sesko acaba yaza da klima çalıştırmadan meydan okuyabilir mi ? @Erman Türker ahbabımız merak ediyor mesela.
Hergun mastürbasyon yapıp ısınıyor sesko reis
Arkamdan konuşan önümden yesin.Buzlu suda yıkanır ozaman
Bu aralar klima bakıyorum. O deccal mevsim klimasız azap oluyor.
Son dönemde hava kirliliği yüzünden gidiş gelişlerde hızımı düşürse de sahilde kullanılabilir durumda olan bisiklet yollarını tercih ediyorum.
Yılbaşından 1 gün önce (son günlerde de yoğun olan) lodos fırtınası Yeşilköy sahil bisiklet yolunda (5 km.) dalgalar yolar kadar geliyordu. Zorlamasına rağmen (midye kabuklarından da kaçarak lastik patlama riski) sahilin havası araç yolunun kirli havasına göre enerjimi arttırdı. Florya çıkış tarafında sahilin sonunda AFAD ekipleri ve TV kanalları vardı. Bir şeyler olmuş.
Sonrasında akşam ilerleyen saatlerde Büyükçekmece komşu da yağan karla birlikte hava şartları yılbaşı için önceki 2 senede gelenleri baya baya ürkütmüş belli ki, yaz kış olanlar dışında pek kimse yoktu.
Ekli dosyayı görüntüle 311080
Bir an once o mevsime gecmemiz dilegiyle.Bu aralar klima bakıyorum. O deccal mevsim klimasız azap oluyor.
Destekliyorum.Bir an once o mevsime gecmemiz dilegiyle.
Bir an once o mevsime gecmemiz dilegiyle.
Peteklerim kapali ama ev sicakÜstat durumlar ne, petek yakmadan kışa meydan okumaya devam mı ?
İyi en azından sizde anlık gönüllü olanların fazla olması iyi. Burada biri çıksa anında devredeceğim de, isteyen kimse yok.Peteklerim kapali ama ev sicak
Yine apt yoneticisi secildim ama abv boyle isi...
Bu kara kışa petek yakmadan meydan mı okuyormuş lalem? Hiç sanmıyorum yahu yalan dolandır o mevzu. Sub-Zero mu lan bu?Asıl soru kışa petek yakmadan meydan okuyan @Oğuzhan Sesko acaba yaza da klima çalıştırmadan meydan okuyabilir mi ? @Erman Türker ahbabımız merak ediyor mesela.
Mabadını ufoya dayayıp yaşamıyorsan adımı değiştiririm.Bursa'da mabadımızı donduran muhteşem ve kusursuz bir soğuk var. Ona rağmen petekleri yakmamaya devam ediyoruz.