Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.376
- 91.336
- 5.093
Yok ağabey valla kolpa yapmıyorum.Mabadını ufoya dayayıp yaşamıyorsan adımı değiştiririm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ağabey valla kolpa yapmıyorum.Mabadını ufoya dayayıp yaşamıyorsan adımı değiştiririm.
Petek kapalı kolpası sıkıyor olması şöyle yapıyorMabadını ufoya dayayıp yaşamıyorsan adımı değiştiririm.
Ben o neden dolayi tekrar seciliyorum zatenİyi en azından sizde anlık gönüllü olanların fazla olması iyi. Burada biri çıksa anında devredeceğim de, isteyen kimse yok.
Gaz minimumda sweatshirt ve boynumda polar buff imla hayat guzel.doğalgaz kazık olmasa 12 ay kış olsun isterdim kalın giyinmek kadar güzel bişey yok
Kardan bıktım busene yeminle yılbaşından beri 1 metre kar içindeyiz, dün sular dondu sıcak su ile çözdüm 10 dakika sonra su saatinin olduğu yerden patladı![]()
Yaz gibi güzel mevsim yokKardan bıktım busene yeminle yılbaşından beri 1 metre kar içindeyiz, dün sular dondu sıcak su ile çözdüm 10 dakika sonra su saatinin olduğu yerden patladı![]()
Kesinlikle ahbapYaz gibi güzel mevsim yok