- 28 Mayıs 2011
- 10.276
- 9.807
- 1.738
Biran önce yaz gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Velespit bin demi.Biran önce yaz gelsin.
Ben her mevsimde biniyorum dostum.Velespit bin demi.
Sporcu adamsın velhasılBen her mevsimde biniyorum dostum.
Spordan ziyade ulaşımda çok rahat. Ama işin spor kısmından bakacak olursak, yol-yarış bisikleti sonrası uzun yollarda gidip gelmek baya şey katıyor. Spor salonu v.s. falan hikaye kalıyor. Osmanlı akıncılarının at üstünde uzun süre gitmesi gibi. Çok ayrı 1 dünya.Sporcu adamsın velhasıl
![]()
Gaz dagitim sirketlerinin temsilcisi mi oldun kaptancimKamçatka'da yağan İstanbul'a Ankara'ya yağsa şöyle kar düşmanları kar altında kalsa ne güzel olur.
Yapma üstat, bak biz yazdan şikayet etmediğimiz için kışı rahat rahat eleştiriyoruz. En çok şikayet edenler ise, kimisi petek yakmıyorum diyor. Kimi ise soğuklardan beri bu konu da tamamen arazi.Kamçatka'da yağan İstanbul'a Ankara'ya yağsa şöyle kar düşmanları kar altında kalsa ne güzel olur.
Eylül ya en güzel mevsim. Hafif soğuk, hafif ılık mis gibi mevsim.Arkadaslar herkesin her seyi giyebildigi, kalorifer yakilmayan ama tatli serinligin oldugu sonbahar havasi candir.
Yaz kis niye hep sicak soguktaisniz. Arasi iyidir her zaman
geçmiş olsun abimİzmir de sarsıldık şimdi
deprem oldu
Allah muhafaza yarabbi
Bu ne şimdi durduk yerde, galiba tehdit ediliyoruz beyler, bu işin içinde bi amerikan oyunu var, Allah sonumuzu hayır etsinBilgimiz olsun. Dunya fay hatti ve ruzgar pusulasi
Ekli dosyayı görüntüle 313242
Ekli dosyayı görüntüle 313243