Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.283
- 24.331
- 3.093
Bu sene Ankara hariç barajlar iyi durumda sanırım hayırlısı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben maltepe gülsuyu. Seni yakalayacagim birgun
kar yağmadı ama acayip yağmur yağdı iyi benceSorarlarsa son yılların en karlı kışı olacaktı. Kışın eziyetini çekiyoruz bari adam akıllı kar yağsaydı yahu. Ülkedeki bütün barajların doluluk oranı %90'ın üzerine çıksaydı. Kış geri geliyor diye başlık atmışlar da ne kadar kar yağacak, önemli olan o.
Görünen bir düşüş var ama orada verilen biraz abartı sanırım. 12-13 civarı gözüküyor düşüş, hissedilen de taş çatlasa 10 falan olur gündüz. Onda da akşamları biraz üşütebilir sadece.Sorarlarsa son yılların en karlı kışı olacaktı. Kışın eziyetini çekiyoruz bari adam akıllı kar yağsaydı yahu. Ülkedeki bütün barajların doluluk oranı %90'ın üzerine çıksaydı. Kış geri geliyor diye başlık atmışlar da ne kadar kar yağacak, önemli olan o.

Evet ben de baraj doluluk oranlarına baktım biraz önce, fena değil şu an. Ama %54 seviyesinde olan barajlar da var %90'ın üzerine çıkmış barajlar da var. Aga hepsi %90'ın üzerini görsün lütfen. Ülke olarak bir ton derdimiz var zaten bir de susuzluk ile su kıtlığı ile uğraşmayalım Allah muhafaza.kar yağmadı ama acayip yağmur yağdı iyi bence
Ben de sabırsızlıkla o günleri bekliyorum. 35°C ve üzeri sıcaklıklar, %90 üzeri nem oranları ile mübarek versin coşkuyu! Versin de şu sıcaktan nemden donu g.tüne yapışan Oğuzhan pezevenginin buraya gelip zırıl zırıl ağlamalarını keyifle takip edelim. Kolamı cipsimi hazırladım, o kutlu günleri bekliyorum kardeşim.Bizim Omicron Ozi kendisini hazırlasın bu konu da eğlenceye az kaldı.
Aslında bir önceki kış küresel ısınma resmen pik yaptı. Kasım ayı sonlarında bile 30 dereceleri bulan havalar, sonrasında bile sürekli açık ve ılık havalar. Bir önceki kışta da Kasım sonu 30'lar vardı ama kışın daha serindi. Yine geçen yazdan önceki 2 yaz felaketti. Geçen sene ben yaz yine öttürecek diye düşünürken ortalamalara yakın 1 yaz oldu sonrasında bu sene geçen 2 kışa göre baya sağlam kış.Ben de sabırsızlıkla o günleri bekliyorum. 35°C ve üzeri sıcaklıklar, %90 üzeri nem oranları ile mübarek versin coşkuyu! Versin de şu sıcaktan nemden donu g.tüne yapışan Oğuzhan pezevenginin buraya gelip zırıl zırıl ağlamalarını keyifle takip edelim. Kolamı cipsimi hazırladım, o kutlu günleri bekliyorum kardeşim.

69 severizAslında bir önceki kış küresel ısınma resmen pik yaptı. Kasım ayı sonlarında bile 30 dereceleri bulan havalar, sonrasında bile sürekli açık ve ılık havalar. Bir önceki kışta da Kasım sonu 30'lar vardı ama kışın daha serindi. Yine geçen yazdan önceki 2 yaz felaketti. Geçen sene ben yaz yine öttürecek diye düşünürken ortalamalara yakın 1 yaz oldu sonrasında bu sene geçen 2 kışa göre baya sağlam kış.
Küresel ısınma düşüşe geçmiş gibi duruyor. Umarım bu yazda yine normal değerlerde olur (tabi bizim ki 25 dereceden de eder şikayet sen bakma). Barajlarda çok iyi olmasa da iyi sayılır. Yazı çıkartır büyük ihtimal ama sonrası önemli Eylül - Ekim yağış durumları.
Ekli dosyayı görüntüle 319616
06'sı da var üstat69 severiz
Bura nere mars falan mı ne bu sıcaklıkGörünen bir düşüş var ama orada verilen biraz abartı sanırım. 12-13 civarı gözüküyor düşüş, hissedilen de taş çatlasa 10 falan olur gündüz. Onda da akşamları biraz üşütebilir sadece.
Bizim Omicron Ozi kendisini hazırlasın bu konu da eğlenceye az kaldı.
Ekli dosyayı görüntüle 319615
Bura nere mars falan mı ne bu sıcaklık