Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.059
- 12.682
- 1.398
yaz geldi demediniz mi lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüzgar ve neme bağlı değişikenlikler var. Geçen günler gibi fazla öttürmuyor. Artık full sıcak havayı bekliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 321486
@Sami Karakoç ulan şu forumda sadece ikimiz fakiriz herhalde?Sidede hava soğudu havuzda ısıtma var sıcak ama havuzdan çıkınca popom dondu
Bu adamı benim gibi instadan takip ediyor olsan sinirin daha da bozulurdu. Her ay farklı bir otelde herif@Sami Karakoç ulan şu forumda sadece ikimiz fakiriz herhalde?
Abaza zengin mi olurmuş lan? Vay anasınıBu adamı benim gibi instadan takip ediyor olsan sinirin daha da bozulurdu. Her ay farklı bir otelde herif
IzdırabınıSidede hava soğudu havuzda ısıtma var sıcak ama havuzdan çıkınca popom dondu
Çok tekin yerlerde geziyorsun dikkat et aslanDün akşamdan. 2 akşamdır Kumburgaz tarafında yürüyüp dönüyorum. Dün 21.00 - 23.00 arası elektrikte gitti. Macera iyiydi.
Ekli dosyayı görüntüle 321489Ekli dosyayı görüntüle 321490
silivri soguk mu
Abaza zengin mi olurmuş lan? Vay anasını
@Sami Karakoç ulan şu forumda sadece ikimiz fakiriz herhalde?
Bu adamı benim gibi instadan takip ediyor olsan sinirin daha da bozulurdu. Her ay farklı bir otelde herif
Izdırabını
Denk gelseydik artık o karanlıkta, sana 1 tıklatirdim.Çok tekin yerlerde geziyorsun dikkat et aslan
Erkeklerden hoşlanmıyorumDenk gelseydik artık o karanlıkta, sana 1 tıklatirdim.
Aslında terazici denk gelecekti ah ahErkeklerden hoşlanmıyorum)