- 3 Temmuz 2012
- 137.292
- 86.383
- 5.198
O ne demek dostumAslında terazici denk gelecekti ah ah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ne demek dostumAslında terazici denk gelecekti ah ah
Sen iyi bilirsin kankanO ne demek dostum
Ne bileyım dostum acık konusSen iyi bilirsin kankan
Güzel 1 güreş tutardık kumlarda. Bakalım kimin sırtı trra,iye geliyor. Yeterince açık oldu sanırım.Ne bileyım dostum acık konus
İstanbula geldigimde 2 tane hatun ayarlayacagım bize onlarla güreş tutarızGüzel 1 güreş tutardık kumlarda. Bakalım kimin sırtı trra,iye geliyor. Yeterince açık oldu sanırım.
Ulan hic bitmedi ki lanet mevsim resmenKış geri geldi. Adeta yaz Y yesin der gibi.
25 dereceleri görünce huzursuz olmuştum. 25 ve üzeri benim için yaz mevsimidir.Ulan hic bitmedi ki lanet mevsim resmen
Sağda Kolombiya mı yazıyor. O kadar yürüme be reyiz kendine zarar.Dün akşamdan. 2 akşamdır Kumburgaz tarafında yürüyüp dönüyorum. Dün 21.00 - 23.00 arası elektrikte gitti. Macera iyiydi.
Ekli dosyayı görüntüle 321489Ekli dosyayı görüntüle 321490
Kamiloba laSağda Kolombiya mı yazıyor. O kadar yürüme be reyiz kendine zarar.
Yazın 2 ay totosunu serinletmek için en üst segment klima alanında fakir edebiyatı yapması.@Sami Karakoç ulan şu forumda sadece ikimiz fakiriz herhalde?
Marketten torbalarla çıkınca yoğun rüzgara karşı nasıl ilerleyebiliriz. Üstat @Sadri Baykam bizi bu konuda aydinlatirsa faydalı olur.