Metin Oktay Tesisleri 1 Milyon TL'ye Mal Olacak!

Tamda dursunun biraktigi yila geliyor sans iste ne yaparsin
2 senede kusursuz stat dikiyorsun bizimkiler tesis yapacaklar.
Madem anlastin nisan basimda hemen vur kazmayi gelecek sene hazirana yetissin ama olur mu

Ha birde bu tesis belirlenen yil bitsin esek gibi aniracagim. Yetmedi florya tesislerinden beklenen gelir beklendigi tarihte gelsin ekstra aniracagim.

fd1ce867d7c1f333a0941b790692f98f.jpg

Suna bakip az dusununce kafayi yiyecegimiz bir surecin baslayacagini gorebiliriz

Çok boktan yeni tesisler.

Arkadaş her yerden içine edecekler koca takımın adım kadar eminim

Demin birsey okudum Twitter da.

Bizim gerizekalilar Kemerburgaz'in 1 yilda yetisemedigini anladiklari icin Florya'nin zeminini yenileyeceklermis 1 Milyon TL ye.

Bizim gerizekalilar Kemerburgaz'in 1 yilda yetisemedigini anladiklari icin Florya'nin zeminini yenileyeceklermis 1 Milyon TL ye.
Zaten kim dedi ki 1 yilda bitecegini? Bunlari iyi bilirsem 3 yil surer bu, bunu simdi mi dusunmusler tam salaklar vallah.

Modeli kimden aldık knk. Var mı avrupa da bu tarz tesis yoksa ilk mi olacaz.

,b_l7lOut1kmiSaknjW7Mzg.jpg

,hewhqr-f1EKiuKx5QX-6-w.jpg

2018-19 sezonunda da Florya'yı kullanacak olan Galatasaray, 2020 yılında Kemerburgaz Tesisleri'ne taşınacak.

-Tapatalk-

Diyorum aga ben kaç gündür, bunlar bizi tesissiz mal gibi ortada bırakacak. Oradan oraya sürükleyecekler takımı antrenman için.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Dursun Özbek: Kemerburgaz'daki tesisin bitmesini bekleyeceğiz. Sonra Florya'daki proje başlayacak. Ama zaman vermek zor. (@ntvspor)

Ben mi zaman verecegim ne zaman bitecek diye. Ne mal adamsin ya, her gün yeniden sinirlerimizi bozuyorsun.

Sayende delirip cinnet gecirecek bir taraftar.

tesis mesis olmayacak hele tayyibin dünkü acıklamalarından sonra ne tesisi anca fiko gibi iyi muamele yaparsa...belki

C8ANVx-W0AA3VuP.jpg

Dursun Özbek boyle bir saha yaptirmazsa iyiyiz :asd:

Geri
Üst Alt