Metin Öztürk | 2. Başkan

GSYİAD —> minibüs (ikinci el) —> Galatasaray

Ada —> Ada müdürü (peder) —> Galatasaray

Galatasaray sonrası —> koca bir sıfır

GSYİAD ve ada üzerinden reklam yapıp başkan adayı olan üstüne yönetime giren ama hiç bir katkı vermeyen, buna rağmen reklamını şahane şekilde yaptıran yönetici.

GS 2. başkanı...

Vasfı, Dursun'un yanında dolanıp poz vermek, açılışlara gitmek, kura çekmek.

Bir numaralı rezil herifin iki numarasından ne beklenir ki zaten.

erden timur'un tırnağı olamayacak olsa da biraz sorumluluk alması bizim faydamıza olur. yarın öbür gün aday olmaya yüzü olur en azından. twitter'a manşet versin diye 2 yıldır 2. başkan titriyle takılıyor adam.

Ne tür katkıları olmuştur merak ediyorum. Makam ziyanından başka bir şey görmüyorum.

c11044e1-b5e1-4a52-ae1f-391a2c8597f0_text.gif

Okan burukun gelisinde ön ayak olan da metin ozturk diye hatirliyorum

Belki de hocanin bu zamanlar da bu denli rehavete girmis olmasi ve yonetime bu kadar arka cikmasinin sebebi de m.ozturk olabilir.

Okan burukun gelisinde ön ayak olan da metin ozturk diye hatirliyorum

Belki de hocanin bu zamanlar da bu denli rehavete girmis olmasi ve yonetime bu kadar arka cikmasinin sebebi de m.ozturk olabilir.
Yok yav hiçbir etkisi olmayan bir herif bu her seçimde gölge aday olup reklam yaptı tek başına hiçbir vukuatı yok iğrenç asalak bir herif umarım dayak yer sokakta

Bu Cenk ve Hatipoğlu direk kovulmalı istifa etmez asalaklar

Belliydi bunun, ET’yi istemediği… Başkanlık hayali kurup, adaylığını çekip Dursun’un yönetimine girdi, sonra tekrar aday olma gayesiyle. Bu süreçte ET üstün başarı ve popülarite kazanınca, bu herif kinlendi ve ET’yi bitirdi. Adam olsa ET ile pozitif anlamda rekabete girer, kulübe para koyar, projeler gerçekleştirirdi… Bunların yerine Bizans oyunları oynadı. Abv senin gibi Galatasaraylı’nın!

Bunun yüzünden albayrak yönetime girmedi ve albayrakin tırnağı kadar kulübe katkısı olmadığı halde yönetime aldı baş harami

Geçenki maçta twitterde mutluluk tweetleri atıyordu heralde

Geri
Üst Alt