Metin Öztürk | 2. Başkan

Bi tane tutarlı işiniz yok
Kemerbuzgaz dediniz hala zemini bok gibi olan floryadayız
Bankalar birliğinden çıkacağız dediniz aylardır çıkamadınız
Transferler zaten geldiğiniz günden beri fiyasko.
Yatın kalkın Okan a, aidiyetli oyunculara dua edin. 2 sene şampiyonluğu olmasa 1 ay oturamazsınız o koltukta.

2.5 yıldır diyorum - hala diyorum

bu sinsi işeyaramaz koltuk meraklısı adamın defolması lazım yönetimden.

Soru 1 ) 15 Ocak 2025 tarihindeki divan kurulunda mikrofona geldiniz, Kemerburgaz %100 bitti diye alkış topladınız .... neden tesisin tanıtımlarını izleyip , reklamı yapılamıyor

Soru 2 ) 15 ocak 2025 tarihindeki aynı toplantıda , başkanımız açıklayacak önümüzdeki kısa süreçte BB'den çıkışımızı açıklayacağız diye yeniden alkış topladınız. Zeki şekilde de kredi almadınız üzerinize . 12 gün geçti. Takım transfer derseniz, yönetim aynı anda 1 konuyu yönetecek kapasitesizlikte mi

Soru 3 ) Şahsınızın yaptığınız maç sonu açıklamalarınızın , ortadaki gerginliğin dinmesi , takımın sahaya odaklanması konusunda ne kadar katkı verdiği - suların durulmasında etkili olduğunu düşünüyor musunuz

Soru 4) Her açıklama yapan başkasının ismini "çalışıyor" diye lanse ediyor... Hepiniz ne zaman istifa edeceksiniz? kemerburgaz - florya ve olursa şampiyluktan kredi pompaladıktan sonra mı bu düşünceniz oluşur ?

Soru 5) Şampiyon olunması durumunda dünyanın hangi noktalarında kupa sergilemesi gibi gereksiz hareketleri planlamaktasınız şimdiden ?

Soru 6) UEFA pastası - karşı tarafla dalga geçtiğimiz "o sene bu sene" demeçli pasta neliymiş , Mutlu Fırın ile bir daha çalışacak mısınız ?

herifler 1 saat acıklama yapıyor bir zahmet sende cık konuş iki kelıme et

Mesela bu şahıs 3 senedir yönetimde ne iş yapıyor ? Neye yarıyor ?? Kasa kolaylığı mı sağladı ? sponsor mu buldu ? Karşımızda duran resmen terör örgütü haline gelmiş oluşuma karşı Galatasaray haklarını mı savundu ?

Ne iş yaparsın be adam

Hani bankalar birliğinden çıkılıyordu ??

Geri
Üst Alt