Metin Öztürk | 2. Başkan

Bos bir dönem gecirdi umarim secim olunca tekrar listeye dahil olmaz, bize cok güclü yöneticiler gerek

Tek vasfı Galatasaray adasının müdürünün oğlu olması o da vasıf sayılırsa ama bizim tekrar 2. Başkanımız oluyor

1777575101217.webp

barış sezer kadar etkili bi yönetici

Adamı dinden imandan çıkartırsın sen. Kutlamalardaki somurtkanlığı ve kendisine sarılmak isteyen futbolculara yaptığı mimiklerden sonra sadece benim yazıyor olmam da ayrı bir gariplik.

Adamı dinden imandan çıkartırsın sen. Kutlamalardaki somurtkanlığı ve kendisine sarılmak isteyen futbolculara yaptığı mimiklerden sonra sadece benim yazıyor olmam da ayrı bir gariplik.
Aynısını benim hanım da farketti ne kadar gıcık bir adam dedi...

Galatasaray tarihinde gördüğüm en Antipatik yönetici

Simdi vu adam koca sezon ne yapti? Artik her kutlamada boy gösterir, senin bu sampiyonlukta katkin neydi acaba?

2028de aday olacak, dursun ozbek miladini doldurur ben gecerim basa beklentisiyle 4 senedir sadece yer kapliyor...yonetime tanidik manidik birilerini getiriyor cevresinden o kadar.(Gerci hepsi yedekte kaldi sayilir artik)

10 uzerinden 0

Evde bir biblo var, çok çirkin ama zamanında para verdim diye atamıyorum. Onun eve katkısı daha cok

Taraftar hala Erden Timur diye bagiriyor

Bu adam sahne alirken alkis bile yok. O saniyeden beri somurtuyor.

Şampiyonluk kutlamasında sanki cenaze töreninde yer alıyormuş gibi somurtuyordu.

Hayırdır kripto fbli misin

Geri
Üst Alt