Metin Öztürk | 2. Başkan

Arkasından salladığın adamın, 'Gel sana koltuk vereceğim' demesi üzerine yanında el pençe divan durarak bir yerlere geleceğini mi sanıyorsun

Şu herif yüzünden gittiyse Allah taş etsin bunu da kurtulalım... Bu liseli tayfa muhabbeti artık gerçekten baydı. Gidip bir okulda okuyup tüm hakları kendilerinin olarak görüyorlar.

Neymiş Galatasaray demokratik bir yapıya sahipmiş de oymuş da buymuş da. Bu liseli tayfanın oyuncağı olmuş tüm takım...

Erden bey'in aciklamasindan buraya niye geldinizde 5 sayfa ne konusuyorsunuz yav? Biri isim atiyor ortaya ardindan herkes buraya cullaniyor, alakasi var mi yok mu kimse bilmiyor ama.

Erden bey'in aciklamasindan buraya niye geldinizde 5 sayfa ne konusuyorsunuz yav? Biri isim atiyor ortaya ardindan herkes buraya cullaniyor, alakasi var mi yok mu kimse bilmiyor ama.

Şundan dolayı galiba Hocam. Samiyenhaberin de birkaç tweeti var konuyla ilgli

akşama çıkıp açıklama yapar değerli rakibimizi eleştirdiği için erden timur'u kınıyorum diye!!

Şundan dolayı galiba Hocam. Samiyenhaberin de birkaç tweeti var konuyla ilgli

Esref mi yazmis bunu? O da bir iddia ortaya atiyor ama cikip konus desen konusmaz. Birileri birsey biliyorsa cikip konussunlar boyle tweet atarak belkide Erden Bey'in olayinda dahili bile olmadan insanlari zan altinda birakmasinlar.

Kendi polisimizi ve mahkememizi kuralım GS camiası olan

Bu gece evinden şafak operasyonuyla alıp yarın sabah tek celsede kalemini kıralım

Erden Timur'un arkasındaki milyonlar hani neredesiniz

Ya ne lisesi ne lisecisi

Bunda GS Lisesi'ni kazanacak kapasite var mı

Babası adayı ham yaparak zengin olmuş bu da Florya için girmiştir işte yönetime

Biri dediğin Eşref Hamamcıoğlu. Çıkıp yalan söyleyecek birisi değil.

Metin başlarda Erden’i çok övüyordu, çok öne çıkınca hiç adını ağzına almaz oldu, çok da beklenecek bir hareket.

Kongrenin içini tamamen bilemeyeceğimize göre Eşref’in ağzından çıkan sözü daha ciddiye almamız ziyadesiyle normal.

Biri dediğin Eşref Hamamcıoğlu. Çıkıp yalan söyleyecek birisi değil.

Metin başlarda Erden’i çok övüyordu, çok öne çıkınca hiç adını ağzına almaz oldu, çok da beklenecek bir hareket.

Kongrenin içini tamamen bilemeyeceğimize göre Eşref’in ağzından çıkan sözü daha ciddiye almamız ziyadesiyle normal.
Ben surekli Metin'i ekran basinda gorsem hep Erden'i ovdugunu gordum , bir kez kotu ya da imali birsey soyledigini hatirlamiyorum onun hakkinda. Ne zaman konu futbol olsa, o sorulari Erden bey'e sorulmasi gerektigini ve onun gayretiyle takimin iyi yolda ilerledigini, yani kisaca destegini verdigini soylerdi.

Ne bilem hic bana arkasindan is cevirecek kadar iki yuzlu birini andirmiyor tabi olayin icinde baska seyler de oldu mu bilemiyorum.

Esref gibi tecrubeli isimlerin de herseyi twitter uzerinden beyan etmesine de gicigim, varsa bir bildigi cikip konusmasi lazim en kotu ciksin Divan'da birseyler desin. Bunlari da gormuyorum maalesef.

Geri
Üst Alt