- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.174
- 4.218
Arkasından salladığın adamın, 'Gel sana koltuk vereceğim' demesi üzerine yanında el pençe divan durarak bir yerlere geleceğini mi sanıyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden bey'in aciklamasindan buraya niye geldinizde 5 sayfa ne konusuyorsunuz yav? Biri isim atiyor ortaya ardindan herkes buraya cullaniyor, alakasi var mi yok mu kimse bilmiyor ama.
Şundan dolayı galiba Hocam. Samiyenhaberin de birkaç tweeti var konuyla ilgli
yiyecemErden bey'in aciklamasindan buraya niye geldinizde 5 sayfa ne konusuyorsunuz yav? Biri isim atiyor ortaya ardindan herkes buraya cullaniyor, alakasi var mi yok mu kimse bilmiyor ama.
Biri dediğin Eşref Hamamcıoğlu. Çıkıp yalan söyleyecek birisi değil.Erden bey'in aciklamasindan buraya niye geldinizde 5 sayfa ne konusuyorsunuz yav? Biri isim atiyor ortaya ardindan herkes buraya cullaniyor, alakasi var mi yok mu kimse bilmiyor ama.
Ben surekli Metin'i ekran basinda gorsem hep Erden'i ovdugunu gordum , bir kez kotu ya da imali birsey soyledigini hatirlamiyorum onun hakkinda. Ne zaman konu futbol olsa, o sorulari Erden bey'e sorulmasi gerektigini ve onun gayretiyle takimin iyi yolda ilerledigini, yani kisaca destegini verdigini soylerdi.Biri dediğin Eşref Hamamcıoğlu. Çıkıp yalan söyleyecek birisi değil.
Metin başlarda Erden’i çok övüyordu, çok öne çıkınca hiç adını ağzına almaz oldu, çok da beklenecek bir hareket.
Kongrenin içini tamamen bilemeyeceğimize göre Eşref’in ağzından çıkan sözü daha ciddiye almamız ziyadesiyle normal.